Adanaspor'un sansayonel transferi Jordon Ibe ölümden döndü!

23.01.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 16:23

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'a transferi gündem yaratan 26 yaşındaki yıldız futbolcu Jordon Ibe hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde...

Adanaspor'un sansayonel transferi Jordon Ibe ölümden döndü!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig takımı Adanaspor ara transfer döneminde sansasyonel bir işe imza atmış ve Liverpool'un eski yıldızı Jordon Ibe'yi kadrosuna katmıştı. Turuncu-beyazlılar, bir dönem Liverpool ve Bournemouth formaları da giyen 26 yayındaki futbolcu ile 3.5 yıllık anlaşma sağlamıştı.

16 milyon Euro bonservisi gördü

2016'da Liverpool'dan 16 milyon Euro bonservis bedeli ile Bournemouth'a giden Ibe, 2020'de Derby'nin yolunu tuttu. Ibe, Championship ekibinde sadece 4 maçta görev aldı.

Adanaspor'a 3,5 yıllık imza attı

Derby'den ayrıldıktan sonra rotasını Türkiye'ye kıran 26 yaşındaki İngiliz yıldız, Adanaspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Adana'ya gelen Liverpool'un eski yıldızından şok bir haber geldi.

İlgini Çekebilir
Eski Liverpool'lu Adanaspor'da!
Habere Git

Hastaneye kaldırıldı

Türkiye'ye transferi ile gündem yaratan Adanasporlu Jordon Ibe dün akşam saat  17.00 civarında  hastaneye kaldırıldı. Yüksek doz ve yanlış ilaç kullandığı belirtilen Ibe tedavi altına alındı. İngiliz futbolcunun durumun iyi olduğu belirtildi.

 

Keçiörengücü maçını tribünden izledi

İngiliz futblocu Keçiörengücü maçının kadrosunda yer almazken, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Tükenmişlik sendromuna mı yakalandı?

Transfermarkt internet sitesinde Jordon Ibe'nin 'Tükenmişlik sendorumu' yaşadığı bilgisi yer alıyor. 'Tükenmişlik sendorumu' yaşayan bazı hastalara ilaç tedavisi uygulanıyor.

Tükenmişlik sendromu nedir?

Psikolojik bir hastalık olan tükenmişlik sendromu 1974 yılında ilk olarak Herbert Freudenberger tarafından adlandırıldı. Hastalık "İş yaşantısı gereği yoğun duygusal taleplere maruz kalan bireylerde görülen fiziksel bitkinlik, uzun süren yorgunluk, çaresizlik ve umutsuzluk duygularının, yapılan işe, hayata ve diğer insanlara karşı olumsuz tutumlarla yansıması ile oluşan bir sendrom" olarak  tanımlandı.

Senin için hazırladığımız haberler