"Türkler, Avrupa'yı şoke etmeye tamamen hazır"

01.05.2020 - 10:30 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 10:34

Şenol Güneş yönetiminde EURO 2020'ye katılma başarısı elde eden A Milli Takım ile ilgili bir analiz haber yayınlandı. Ay-yıldızlı ekibimizle ilgili övgü dolu ifadeler geldi ve yeni jenerasyonun başarısına dikkat çekildi.

"Türkler, Avrupa'yı şoke etmeye tamamen hazır"

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma başarısı gösteren ve özellikle savunma anlayışıyla da ön plana çıkan A Milli Futbol Takımı ile ilgili bir analiz haber yayınlandı. Eurosport'un yaptığı analizde, ay-yıldızlılarla ilgili övgü dolu ifadeler dikkati çekti. Millilerimiz için ne yazdılar? Analiz ve o ifadeler haberde...

Milli Takım EURO 2020'de başarılı olmak istiyor

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, EURO 2020'de de başarılı bir performans ortaya koymak istiyor.

Analiz haber yayınladılar

Milli Takım ile ilgili bir analiz yayınlayan “eurosport.co.uk” sitesi millilerimizin herkesi şoke etmeye hazır olduğunu yazdı. 

"Türkiye'nin kadrosunda harika futbolcular var"

Pete Sharland imzasıyla yayınlanan haberde, “Türkiye, nüfusu 80 milyonun üzerinde olan futbol delisi bir ülke. Hem kulüp hem de milli takımları için olağanüstü tutkusu olan bir ülke. Tam bir futbol cenneti. Türkiye için son derece heyecan verici zamanlar yaşanacak gibi duruyor. Kadroda harika futbolcuları var" ifadeleri kullanıldı.

"Yeni nesil, Avrupa'yı şoke etmeye hazır"

Ayrıca, "2002’deki büyük başarının ardından karşımızda başka bir altın nesil bulunuyor. Türkiye artık uyuyan bir dev değil. Yeni nesil, Avrupa’yı şoke etmeye tamamen hazır. Avrupa Şampiyonası’nda herkes için kâbus olabilecek potansiyeldeler" yorumu yapıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler