Turnuvanın tartışmalı isminin fedakarlığı gündem oldu!
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Dünya Kupası boyunca yaptığı sert fauller ve agresif tavırları nedeniyle eleştirilen Leandro Paredes, iddiaya göre son üç maça kırık kaburgayla çıktı.

Son 5 Haber

Spor kulüplerine bahis soruşturmasında yeni gelişme: 5 kişiye tutuklama talebi

Verdiği tuvalet molası Sergio Ramos'a pahalıya patladı

Beşiktaş, Midtjylland maçının hazırlıklarını sürdürdü

İsmail Kartal'dan transferler sözleri: "1-2 oyuncu daha..."

İrfan Can Kahveci: "Fenerbahçe’ye dönebilmek için çok iyi hazırlandım"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Dünkü final mücadelesinde oyuna sonradan giren Paredes, İspanya'nın galibiyetinin ardından sinirlerine hakim olamamış ve adeta önüne gelene saldırmıştı.
Nefes almakta bile zorlanıyormuş
Arjantinli gazeteci Martin Arevalo, 2026 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Leandro Paredes'in sır gibi sakladığı sakatlığını paylaştı. Arevalo'nun haberine göre İsviçre maçından önce kaburgasında kırık oluşan Paredes, maçlarda kendisinin aleyhine kullanılmaması için bu durumu gizli tuttu.
Antrenmanlarda ve hatta gün içinde bile nefes almakta zorluk yaşadığı ifade edilen 32 yaşındaki oyuncunun, buna rağmen ülkesini İsviçre, İngiltere ve İspanya maçlarında yalnız bırakmadığının altı çizildi. Lionel Messi'ye bağlılığıyla bilinen Paredes'in, dün İspanya'ya yenildikleri maçın ardından Messi'ye bakarak ağladığı görüntüler de sosyal medyada gündem olmuştu.
