Tütüneker ve Eriş'ten derbi sözleri!

15.09.2019 - 17:36 | Son Güncellenme: 15.09.2019 - 17:39

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile Adana Demirspor arasında bu akşam oynanacak derbi karşılaşması öncesi iki ezeli rakibin teknik direktörleri, Radyospor'da dostluk mesajı verdi. Levent Eriş ve Uğur Tütüneker, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Eriş ve Tütüneker'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Uğur Tütüneker: "Umarım futbolumuz kazanır"

Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta başkanımız Murat Sancak'tan telefon geldi. İlk görüşmemizde anlaşma sağladık. Anthony Stokes salı günü bizimle antrenmanlara başadı. Stokes'un antrenman eksiği var. Kendisiyle de konuşmalarımız devam ediyor, oyuncumuz kendisini hazır hissederse şans vereceğiz. Adana Demirspor'un yapısı bana çok uygun, önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanmamız bizim için avantaj. Bu maçı kazanırsak ivme yakalarız diye düşünüyorum. Levent Eriş'i uzun zamandır tanırım ve birbirimizi çok severiz. Şahsımla ilgili görüşleri beni çok mutlu etti. Güzel futbol oynanması adına sahada olacağız. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Levent Hoca da kazanmak istiyor, biz de kazanmak istiyoruz. Ama bu maç dünyanın sonu değil. Sen bizden ilk 11 istiyorsun. (Gülerek) O da biraz gizli kalsın. Adana Demirspor ve rakibimizdeki tüm futbolcular bizim için önemlidir, değerlidir. Taraftarımızdan isteğim sakin kalmaları ve bizi desteklemeleri. Umarım kötü bir durum yaşanmaz ve futbolumuz kazanır" ifadelerini kullandı.

Levent Eriş: "Futbolun önüne hiçbir şey geçmesin"

Levent Eriş ise, "Ben duygularımı samimiyetimle ifade ettim. Bu ligin önemli hocaları arasındadır. Biz bu ligde ortalığı biraz boş bıraktık. Artık mekanların sahipleri geri döndü. Megalomanlık yapmıyorum. İkimiz de bu ligde önemli başarılara imza attık. Herkesin keyif alacağı bir derbi olsun. Adana derbisi bu ülke için çok önemli bir derbi. Güzel bir maç olsun, futbolun önüne hiçbir şey geçmesin. Keşke derbi yarı yarıya oynansaydı fakat şu andaki tabloda bu zor. Adanaspor ev sahibi olacak, Adana Demirspor'da deplasman takımı konumumda olacak. Her iki takım taraftarı da sadece takımını desteklesin. Karşılıklı söz alışverişi ve sataşmalar illaki olacaktır. Fakat her şey stadyumda kalsın. Başkanımız Bayram Akgül ve değerli çocukları Furkan ve İbrahim çok önemli bir takım kurdular, beklentilerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Derbide sonuç ne olursa olsun, Adana futbolu kazansın" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler