Tuzla Belediyesi'nin araçlarıyla paylaşım yapan Mercedes'e olay cevap!

Orhan Gülek
09.10.2021 - 22:22 | Son Güncellenme: 09.10.2021 - 22:35

Mercedes'in sosyal medya hesabından, Belediye'nin temizlik araçlarının görseli kullanılarak yapılan paylaşıma Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Tuzla Belediyesi'nin araçlarıyla paylaşım yapan Mercedes'e olay cevap!

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Dünyanın en popüler motor sporları organizasyonu olan Formula 1'de heyecan, Türkiye Grand Prix'siyle devam ediyor. Bugün pilotlar antrenman ve sıralama turlarını gerçekleştirdiler. Bu sırada etkili olan yağış nedeniyle pist üzerinde oluşturduğu su birikintilerini temizlemek için Tuzla Belediyesi Yol Süpürme Araçları piste çıktı.

Geçen sene de tüm dünyanın gündemine giren araçlar, bu sene de konuşulmaya başlandı. Formula 1'in son şampiyon takımı Mercedes'in antrenman seansında etkili olamayan Hamilton ve Bottas için Tuzla Belediyesi'nin Yol Süpürme Araçları'nın görselini kullanması sosyal medyada çok konuşuldu.

 

İşte Mercedes'in paylaşımı

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı: "Hey Toto, seneye bizim çocukları mı düşünüyorsun"

Başkan Yazıcı ise yapılan paylaşıma karşılık Mercedes takımının Ceo'su Toto Wolff'e seslenerek; "Hey Toto! Önümüzdeki sene için Russel ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun" dedi. Başkan Yazıcı'nın bu paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Belediye aracı geçen yıl da F1'in yıldızı olmuştu

Geçen yıl düzenlenen 2020 Türkiye GP'nin sıralama turları esnasında yağan yağmur, pilotların işlerini zorlaştırırken yoldaki su birikintilerini temizlemek için giren Tuzla Belediyesi'ne ait araç gündem olmuştu. Konuyla ilgili F1 ve Mercedes takımının resmi hesaplarının paylaşımları ise oldukça espriliydi.

Senin için hazırladığımız haberler