Tuzlaspor fahiş bilet fiyatı uygulamasına devam ediyor

Akın Ungan
15.12.2023 - 19:04 | Son Güncellenme: 15.12.2023 - 19:15

TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor, Eyüpspor ve Kocaelispor maçlarında olduğu gibi fahiş bilet fiyatı uygulamasını sürdürdü. Sakaryaspor maçı fiyatları dikkat çekti.

Tuzlaspor fahiş bilet fiyatı uygulamasına devam ediyor

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1'inci Lig'de mücadele eden Tuzlaspor, fahiş bilet fiyatı uygulaması ile dikkatleri üzerine çekmiş ve özellikle gazeteci Murat Ağırel'in kara para aklama iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı. Tuzla'nın fahiş bilet fiyatı politikasının devam ettiği görüldü.

Sakaryaspor maçına 5 bin TL bilet fiyatı!

Trendyol 1'inci Lig'in 16'ıncı haftasında oynanacak olan Tuzlaspor - Sakaryaspor maçı için Tuzlaspor yönetimi bilet fiyatlarını 4 bin TL olarak belirledi. Misafir tribünü fiyatı ise 5 bin TL oldu.

Eyüpspor ve Kocaelispor maçları dikkat çekmişti

Tuzlaspor daha önce de Eyüpspor'a karşı kendi evinde oynadığı maçta bilet fiyatlarını 17 bin TL, deplasman seyircisi için ise 21 bin TL olarak açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Murat Ağırel: "Bu işin ucu tanıdık bir takıma ve isme gidiyor"
Habere Git

50 bin TL'lik bilet satışı

Tuzlaspor, geçen sezon da benzer bir bilet fiyatlandırmasına gitmişti. Eyüpspor karşısında deplasman bileti fiyatlarını 50 bin TL'ye satışa çıkaran Tuzlaspor yönetimi, kendi taraftarı için de 38 bin 500 TL fiyat biçmişti.

Tuzlaspor - Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Tuzlaspor ile Sakaryaspor arasındaki 1'inci Lig maçı 19 Aralık Salı günü, saat 14:00'te başlayacak. Maç 15 Temmuz Stadı'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler