Tuzlaspor - Giresun maçında formalar karıştı! Oyun durdu...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
TFF 1. Lig’in son haftasında Tuzlaspor - Giresunspor müsabakası eşine az rastlanır bir olaya sahne oldu. İşte detaylar…

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig’in kaderini doğrudan etkileyecek maçlar bugün oynanıyor. O maçlardan bir diğeri Tuzlaspor ile Giresunspor arasında, konuk takımın üstünlüğü ile devam ediyor.

Maçın ikinci yarısında oyuna giren Fatih, 52 numara ile yani TFF’de yer almayan bir forma numarası ile sahaya girdi. TFF’den uyarı gelmesi üzerine maçın hakemi Atilla Karaoğlan müdahalede bulundu. Hakemin uyarısı sonucunda futbolcu 37 numaralı formasını giyip sahaya geri döndü.
Fatih'den hemen sonra oyuna girmeye Umut Can’da aynı hatadan muzdarip oldu. 57 forma numaralı oyuncunun forma numarası TFF'ye 42 diye bildirilince oyuna giremedi.