Tuzlaspor yönetici Nafiz Hacıalioğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Feride Kara
28.01.2022 - 19:27 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 22:18

Galatasaray'ın Spor Toto 1. Lig'den Tuzlaspor ile yaptığı hazırlık maçını 6-2 kaybetmesi konuşulurken Tuzlaspor yönetici Nafiz Hacıalioğlu açıklama yaptı

Tuzlaspor yönetici Nafiz Hacıalioğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Tuzlaspor hazırlık maçını sarı kırmızılı takım 6-2 kaybetti. Tuzlaspor'a galibiyeti getiren golleri Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Jurgen Bardhi atarken Galatasaray'ın karşılaşmadaki golleri ise Onat Kutay Kurt (Kendi kalesine) ve Ömer Bayram'dan geldi.

6-2'lik yenilgi büyük tepki çekti

Galatasaray'ın Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Tuzlaspor'a 6-2 kaybetmesi özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılı takım taraftarı bu sonucu tepki ile karşılarken Domenec Torrent yönetiminde Galatasaray oynadığı 4 maçı kaybetti. 

Hatayspor 4-2 Galatasaray  

Galatasaray 1-3 Kasımpaşa

Galatasaray 1-2 Trabzonspor

Galatasaray 2-6 Tuzlaspor

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Tuzla buz oldu!
Habere Git

6-2'lik sonucu abartmayalım

Karşılaşmanın sosyal medyada gündem olmasına üzerine Tuzluspor yönetici Nafız Hacıalioğlu bir tweet attı. Hacıalioğlu "Arkadaşlar Tuzlaspor 6 Galatasaray 2 maçı lig ya da kupa maçı değildi. Hazırlık maçı oynandı bu kadar gündeme gelmesi abartı oluyor. Tuzlaspor 1.Ligde ve güçlü takım zaten" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler