Tuzlaspor, Pau FC'den David Gomis'i Transfer Etti

Orhan Gülek
08.12.2022 - 16:19 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 16:57

Tuzlaspor, transferde atağa geçti. Imbula'yı renklerine bağlayan İstanbul temsilcisi, Ligue 2 takımı Pau FC'den sol kanat David Gomis'i transferini etti.

Tuzlaspor, Pau FC'den David Gomis'i Transfer Etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig takımı Tuzlaspor, transferde düğmeye bastı. Ocak ayı için çalışmaları sürdüren İstanbul temsilcisi, Imbula'yı kadrosuna katması sonrası bir transferi daha bitirdi.

Tuzlaspor'a Ligue 2 takımından transfer

Bir dönem Marsilya, Porto ve Stoke City forması giyen Giannelli Imbula'yı transfer eden Tuzlaspor, Fransa Ligue 2 takımlarından Pau FC'de de sol kanat transferi gerçekleştirdi.

David Gomis ile 1.5 yıllık anlaşma

Sol kanat transferi için de kolların sıvayan Tuzlaspor, Fransa Ligue 2 takımı Pau FC'den David Gomis'le 6 aylık opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşma sağladı. 

İlgini Çekebilir
Suat Kaya, Tuzlaspor'dan neden ayrıldı? Ajansspor'a konuştu
Habere Git

David Gomis'in performansı

29 yaşındaki Gineli futbolcu David Gomis, Fransız ekibi Pau FC'de 13 maçta forma giydi ve 1 de asist yaptı.

Tuzlaspor, 10 gün için teknik direktör değiştirmişti

İstanbul temsilcisinde 19 Ekim'de göreve getirilen Suat Kaya, yaklaşık 10 gün görevde kaldı ve sadece 1 lig maçında sahaya çıktı. Daha sonra yapılan açıklamada ise teknik adamlık koltuğuna Suat Kaya yerine Barış Yılmazer'in getirildiği duyurulmuştu.

"Hayal kırıklığına uğratan bir oyuncu grubu vardı"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, geçtiğimiz hafta 3-1 mağlup oldukları Ankara Keçiörengücü maçına ilişkin "Sadece ilk 20 dakika oynayabildik. Sonrasında en geriden en ileriye kadar tam bir hayal kırıklığına uğratan bir oyuncu grubu vardı" ifadelerini kullanmıştı.

Tuzlaspor'un ligdeki durumu

Bu sezon TFF 1.Lig'de 15 maça çıkan Tuzlaspor, 4 beraberlik, 7 yenilgi ve 4 beraberlik yaşadı. İstanbul temsilcisi 16 puanla 14. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler