Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Barış Yılmazer, Göztepe maçı sonrası konuştu

16.10.2022 - 19:08 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 19:11

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Barış Yılmazer, Göztepe zaferi sonrası rakiplerini iyi iyi analiz ederek güzel bir oyun sergilediklerini belirtti. İşte detaylar

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Barış Yılmazer, Göztepe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1’inci Lig’in 9’uncu haftasında Göztepe, evinde Tuzlaspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Barış Yılmazer, açıklamalarda bulundu.

"Oyuncularımızın çok yetenekli olduğunu düşünüyorum"

Barış Yılmazer, “İyi bir oyun olduğunu düşünüyoruz. Hafta içerisinde analiz yaparken doğru tespitler yaptığımızı düşünüyorum. Sahada dönem dönem oyuna hakim olduğumuz dakikalar oldu, rakibimizin de oldu. Yakaladığımız pozisyonları doğru değerlendirdiğimizi düşünüyoruz. Bu takımın birlikte oynama yeteneğinin gelişmesiyle ilgili bir durum var. Oyuncularımızın çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Bu takım ilerleyen haftalarda daha da iyi yerlere gelecektir“ dedi.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de Şakir Özkayımoğlu: "Burası 1. Lig, kaos ligi"
Habere Git

Emre Çolak ile Rotman arasında sinirler gerildi

Öte yandan mücadelenin 78’inci dakikasında Göztepeli Emre Çolak ve Tuzlasporlu Rotman arasında sinirler gerilirken iki oyuncu da kırmızı kart gördü.

Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, konuk takım puanını 12’ye çıkardı. Göztepe ise 8 puanda kalarak alt sıralarda yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler