Tuzlaspor'da Zafer Yiğit, Manisa FK yenilgisi sonrası konuştu

17.12.2022 - 18:25 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 18:33

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Manisa Futbol Kulübü'ne 1-0 mağlup olan Tuzlaspor'da teknik direktör Zafer Yiğit, yeterli kadar uzatma dakikaları verilmediğini söyledi.

Tuzlaspor'da Zafer Yiğit, Manisa FK yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Manisa Futbol Kulübü, konuk ettiği Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Zafer Yiğit açıklamalarda bulundu.

"Çok daha iyi olduğumuz bir oyun vardı"

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Zafer Yiğit, “İki takım da iyi mücadele etti. Oyunun geneline baktığımız zaman bizim dönem dönem çok daha iyi olduğumuz bir oyun vardı. İlk yarı dengeli giden ama ikinci yarı rakibin 15 dakikalık baskısından sonra bizim pozisyon ürettiğimiz bir maç oldu." dedi.

"Bu maçta puan alamadık"

Yenilgiyi hak etmediklerini dile getiren Yiğit, "İnce nüanslar, kritik dokunuşlar olamadığı için bu maçta puan alamadık. Rakibimizin girmiş olduğu net pozisyon yokken bize göre yarı pozisyonda maalesef yediğimiz bir golle mağlup olduk. " deei.

İlgini Çekebilir
Manisa FK'da Levent Eriş: "Çok başarılı bir iş yaptığımızı söyleyebiliriz"
Habere Git

"Hak ettiğimizi düşünmüyoruz"

Çok hata yapmadıklarını ifade eden Yiğit, "Çok üzgünüz. Hak ettiğimizi düşünmüyoruz. En kötü 1 puan alıp, hatta yenebileceğimiz bir maçı puan almadan kapattık. Çocukların mücadelesinden memnunuz. Çok hata yapmadık ama rakibimiz hiç hata yapmadı." ifadelerini kullandı.

"Uzatma dakikalarında çok tolerans tanıdı"

Hakem Gamze Durmuş'un yönettiği maçta yeterli uzatma dakikaların verilmediğini ifade eden Yiğit, "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Hakem için kötü maç yönetti diyemem ama uzatma dakikalarında çok tolerans tanıdı maalesef. Eklemesi gereken süreler vardı. En az 3-4 dakika uzatmada uzatması gereken süreyi uzatmadı." dedi.

"Kural neyse onu uygulamak zorundayız"

Yiğit, "Gol olur olmaz ayrı ama hep beraber bizler, rakip, hakemler doğrusunu yapmak zorundayız. Kural neyse onu uygulamak zorundayız. Rakibimizi tekrardan tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

"Güçlü bir oyunumuz var"

Devre arasında yapılacak transferlerle daha güçlü olacaklarının altını çizen Yiğit, "Biz iyi bir takımız bunu biliyoruz. Güçlü bir oyunumuz var. Bunu daha fazla güçlendirip sonrasında da ikinci yarı daha güçlü bir kadroyla takımımızı daha iyi yerlere getireceğimizi düşünüyoruz” dedi. 

Tuzlaspor, 16 puanda kaldı

Karşılaşmada maçın tek golü E. Prib 80'de kaydetti.  Bu sonuçla ilk 7'yi hedefleyen Manisa FK bu skorla puanını 27 yaptı. İstanbul temsilcisi Tuzlaspor'ın ise 16 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler