Tuzlaspor'dan Kocaelispor maçına fahiş bilet fiyatı!

19.10.2023 - 11:46 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 13:23

Trendyol 1.Lig'de Tuzlaspor ve Kocaelispor karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Tuzlaspor'un bilet fiyatları ise tartışma konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Tuzlaspor'dan Kocaelispor maçına fahiş bilet fiyatı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Tuzlaspor, 21 Ekim Cumartesi günü Kocaelispor ile karşılaşacak. Ev sahibi ekip, maç için paylaştığı bilet fiyatlarıyla gündeme geldi.

Kocaelispor taraftarına 5 bin TL'lik bilet

İstanbul ekibinin açıkladığı listede bilet fiyatlarının 1. kategori için 4000 TL, konuk ekip taraftarları içinse 5000 TL olarak belirlendiği görüldü.

Fiyatlar tepki topladı

Tuzlaspor'un Kocaelispor karşılaşması öncesinde açıkladığı bilet fiyatları sosyal medyada taraftarlardan tepki topladı. Bu bilet fiyatlarıyla maçları tribünde izleyemeyeceklerini belirten futbolseverler, Tuzlaspor yönetiminin daha önce de bilet fiyatlarını yüksek tuttuğunu hatırlattı.

İlgini Çekebilir
Futbolcunun kolyesini çalan malzemeci yakalandı!
Habere Git

Daha önce de olmuştu

Tuzlaspor'un Kocaelispor karşılaşması öncesi açıkladığı yüksek fiyatlı biletler ilk olmadı. İstanbul ekibi daha önce de Eyüpspor karşılaşması öncesinde astronomik bilet fiyatları açıklamıştı. Tuzlaspor, Eyüspor maçınınn bilet fiyatlarını kendi seyircisi için 17.000 TL, deplasman seyircisi içinse 21.000 TL olarak duyurmuştu.

50.000 TL'lik bilet satışı

Tuzlaspor, geçen sezon da benzer bir bilet fiyatlandırmasına gitmişti. Eyüpspor karşısında deplasman bileti fiyatlarını 50.000 TL'ye satışa çıkaran Tuzlaspor yönetimi, kendi taraftarı için de 38.500 TL fiyat biçmişti.

Tuzlaspor - Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol 1.Lig'de Tuzlaspor ve Kocaelispor'u karşı karşıya getirecek maç 21 Ekim Cumartesi günü, saat 13:30'da başlayacak. Maç 15 Temmuz Stadı'nda oynanacak.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'a sert tepki! Deplasmana fahiş fiyat...
Habere Git

Kocaelispor ve Tuzlaspor'un ligdeki durumu

TFF 1. Lig'de geride kalan 8 haftada 5 galibiyet elde eden Kocaelispor, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 16 puan toplayan Körfez, 3'üncü sırada yer aldı. Tuzlaspor ise 8 maçta sadece 2 kez kazanabildi. 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Tuzla, topladığı 7 puan ile ligin 14'üncü sırasında bulundu.

İstanbulspor fahiş fiyattan PFDK'lık olmuştu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Galatasaray'ı konuk edeceği maçta misafir takım taraftarlarına fahiş fiyattan bilet sattığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. 

Fiyattaki yüzde 30'luk sınır aşıldı

PFDK'dan yapılan açıklamada, "Rakip kulüp seyircisine kendi seyircisine uyguladığı en düşük bilet fiyatının %30’undan fazla fiyat uygulanarak satılmasından dolayı Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 49/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 1.200.000 TL para cezasıyla cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'a 1.2 milyonluk Galatasaray cezası
Habere Git

Galatasaray taraftarının bileti 905 TL

İstanbulspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda maç için sadece Batı, Doğu ve VIP tribünleri açıldı. İstanbulspor tribününün en düşük bilet fiyatı 626 TL, Galatasaray tribünü için ise en düşük bilet fiyatı 905 TL olarak belirlendi. Galatasaray'a kapasitesinin yüzde 5'ine tekabül eden 3 bin 737 kişilik yer ayrıldı. Stadın tam kapasitesi 74 bin 753 kişi.

Senin için hazırladığımız haberler