Tuzlaspor: "Siz de gidip yabancı liglere katılın"

Furkan Sönmez
12.04.2024 - 19:38 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 19:50

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor, resmi sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımda Türk hakemlerini desteklediklerini duyurdu. İşte detaylar.

Tuzlaspor: "Siz de gidip yabancı liglere katılın"

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor, bugün resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayımladı. Türk hakemlerine desteklediklerini bildiren paylaşımda yabancı hakemleri ise istemediklerini dile getirdi.

"Gündem değiştirmeye çalışan bazı kulüp başkanlarını..."

Tuzlaspor'un yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde: 

"Kaostan beslenen ve kendi başarısızlıklarını kamufle etmek için gündem değiştirmeye çalışan bazı kulüp başkanlarını ısrarla gündeme getirdiği yabancı hakem tartışmalarını iyi niyetli görmüyoruz. Dünyanın her yerinden olduğu gibi ülkemizde de kuşkusuz hakem hataları yaşanıyor. Biz bunları futbolun doğasının gereği olarak değerlendiriyoruz.

"Türk hakemlerine olan güvenimizin tam olduğunun altını çiziyoruz"

Tuzlaspor Kulübü olarak yabancı hakem tartışmasını kesin bir dille red ediyoruz. Hatalarını ve eksiklerini kabul etmekle berabere Türk hakemlerine olan güvenimizin tam olduğunun altını çiziyoruz. Yabancı hakem olayını tartışmak bile bu ülkenin insanlarına hakarettir. En üst ligden amatöre kadar binlerce hakemi ne yapacaksınız? Onların emeğine, hayallerine, ailelerine yazık değil mi?

"Siz de gidip yabancı liglere katılın"

Madem Türk hakemlerine, Türk insanına güvenmiyorsunuz o zaman siz de gidip yabancı liglere katılın.

"Bu anlamsız tartışmalardan bir an önce kurtulmalıdır"

Türk futbolu ve Türk hakemliği bazı kulüp başkanlarının egosunu tatmin etmenin dışında hiçbir faydası olmayan bu anlamsız tartışmalardan bir an önce kurtulmalıdır.

Kamuoyuna saygılarımızla"

Tuzlaspor A.Ş.

Senin için hazırladığımız haberler