Tuzlaspor'un yeni teknik direktörü Özcan Bizati oldu

Orhan Gülek
02.01.2023 - 19:12 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 19:36

Spor Toto 1. Lig'de 5 galibiyet, 9 mağlubiyetle 14. sırada yer alan Tuzlaspor, Bursaspor ile yollarını ayıran Özcan Bizati'yle anlaştı. İşte detaylar.

Tuzlaspor'un yeni teknik direktörü Özcan Bizati oldu

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig takımı Tuzlaspor'da teknik direktör sorunu çözüme kavuştu. Daha önce Şenol Fidan'la prensip anlaşmasına varan ancak imza aşamasına geçemeyen İstanbul temsilcisi, Bursaspor ile yollarını ayıran Özcan Bizati'yle anlaştı.

Resmi açıklama geldi

Kulüpten yapılan açıklamada "Takımımız; Süper Lig ve 1. Lig Tecrübeleriyle takımımızı üst sıralara taşımak üzere Teknik Direktörlük görevine Özcan Bizati’yi getirmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor 2. yarı hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Suat Kaya, 10 görevde kaldı

TFF 1. Lig’de bu sezon 19 takımın mücadele ettiği 2022-2023 sezonu ilk yarısında Tuzlaspor, tam 7 kez teknik direktör değişikliğine gitti. Tuzlaspor, sezona Cenk Laleci ile başladı, sonrasında Eren Şafak ve Suat Kaya geldi. Tuzlaspor, sadece 10 gün görevde kalan Suat Kaya'nın yerine teknik direktör Barış Yılmazer ile anlaştı.

Özcan Bizati’nin Bursaspor kariyeri

Fatih Tekke’nin yerine göreve gelen Özcan Bizati’nin Bursaspor kariyeri ligde 9 maç sürdü. Bizati yönetiminde yeşil-beyazlılar 4 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı.

Senin için hazırladığımız haberler