TVF Başkanı Üstündağ'dan flaş Melissa Vargas itirafı: İsim vermem ama...

10.10.2024 - 19:30 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 19:46

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamalarında Fenerbahçe Medicana ve Filenin Sultanları yıldızı Melissa Vargas hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TVF Başkanı Üstündağ'dan flaş Melissa Vargas itirafı: İsim vermem ama...

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TRT Spor için özel açıklamalarda bulundu. Üstündağ'ın milli voleybolcu Melissa Vargas hakkındaki açıklamaları dikkat çekti.

"Antrenör 'benim işimi görmeyecek' dedi"

TVF Başkanı Üstündağ açıklamalarında Melissa Vargas'ın daha önce Türkiye'deki bir kulüp ve antrenörü tarafından istenmediğini şu sözlerle anlattı: "Ben bu Vargas'ı çok önceden, 16 yaşındayken Türkiye'de çok saygın ve elit bir kulübe getirmesini sağladık, kulübün ve hâlâ görev yapan o dönemin antrenörü 'Bu daha yaşı genç, sakatlığı da var ve benim de işimi görmeyecek' dedi. Seçim öncesi olduğu için isim vermem ama bunu herkes biliyor."

"Dünyanın en genç yaş ortalamasına sahibiz"

Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarında erkek voleybolu ve voleyboldaki genç oyuncular için "Erkeklerde tarihimizde ilk defa Olimpiyat Elemesi oynadık, Milletler Ligi'ne ilk kez çıktık, 2 defa üstü üste Altın Lig şampiyonu olduk. Bununla da kalmadık, şu an dünyanın en genç yaş ortalamasına sahibiz. Şu an takımda oynayan 2000-2002 doğumlu 3-4 tane çocuk var. Bakıyorum ben 2006 federasyon başkan vekili olduğumda o çocuklar 4 yaşında. 4 yaşındaki o çocuk voleybolu bilmiyordu belki. Bugün Türkiye'nin gururu, şu an saydığım kategorilerde yarışmacı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Şansal Büyüka'dan Voleybol Federasyonu seçimi için flaş iddia: "Bakan yardımcısı ve eski bakan..."
Habere Git

Üstündağ'dan Barış Alper Yılmaz sözleri

Üstündağ, Galatasaray'ın milli yıldızı futbolcu Barış Alper Yılmaz için ise "Barış Alper Yılmaz, Türkiye Voleybol Federasyonu Lisesi'nden mezun. Ona da dokunmuşuz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler