TVF Başkanlığı'nda Mehmet Akif Üstündağ'a rakip!

08.10.2024 - 19:38 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 19:48

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un eski başkanı ve Basketbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı‘na aday oldu.

TVF Başkanlığı'nda Mehmet Akif Üstündağ'a rakip!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı (TVF) Mehmet Akif Üstündağ 18 Ekim'de Ankara’da gerçekleşecek 6. Olağan Genel Kurulu’nda voleybol camiasının büyük desteğini alarak başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan adaylığında Üstündağ'ın rakibi ise Gökhan Dinçer oldu.

Dinçer adaylığını duyurdu

Sporbursa'da yer alan habere göre; Gökhan Dinçer, TVF Başkanlığı'na aday oldu. Dinçer'in 18 Ekim'de Ankara'da gerçekleşecek Türkiye Voleybol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'ya gittiği ve adaylık başvuru dosyasını federasyonun genel sekreterliğine teslim ettiği belirtildi.

Gökhan Dinçer geçmişte Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerinde bulundu.

Dinçer, bakanlık onayını bekliyor

Güncel olarak Bursaspor Basketbol Kulübü İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Gökhan Dinçer'in adaylığının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından netleşeceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk hafta maçları sona erdi: İşte sıralama ve puan durumu
Habere Git

"Türk voleybolunu daha ileriye taşımak için yeniden adayım"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 18 Ekim'de Ankara’da gerçekleşecek 6. Olağan Genel Kurulu’nda voleybol camiasının büyük desteğini alarak başkanlığa yeniden aday olduğunu duyurdu. Üstündağ yeniden adaylığını duyurduğu açıklamalarında şunları söyledi: "Voleybol camiamızın büyük desteğiyle, Türk voleybolunu daha ileriye taşımak için yeniden adayım. Geçmişte elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye götürmek ve yeni projelerle voleybolumuzu geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler