TVF'den başsağlığı mesajı!

18.11.2016 - 13:58 | Son Güncellenme: 18.11.2016 - 13:58

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), hayatını kaybeden Afyon Belediye Yüntaş'ın Venezuelalı oyuncusu Kervin Martin Pinerua Urbina için başsağlığı mesajı yayımladı.

TVF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu, Venezuela Milli Takımı Kaptanı Kervin Martin Pinerua Urbina'nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başta Kervin Martin Pinerua Urbina'nın ailesi ve Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü ailesine olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.

Efeler Ligi takımlarından Halkbank'ın yayımladığı taziye mesajında, "Değerli rakibimiz Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı'nın güzide oyuncusu Kervin Pinerua'nın vefat ettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyoruz. Genç oyuncuya rahmet, kederli ailesi, Afyon Belediye Yüntaş ve voleybol camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Venezuelalı 25 yaşındaki oyuncu, dün gece takımın sosyal tesislerinde dinlenirken aniden fenalaşınca özel hastaneye götürülmüştü. Ateşi düşürüldükten sonra kontrol amaçlı hastanede gözetim altına alınan sporcu, sabaha karşı vefat etmişti.

Öte yandan, TVF'den yapılan açıklamada, Afyon Belediye Yüntaş'ın ligin 7. haftasında yarın iç sahada Maliye Piyango ile yapacağı karşılaşmanın ertelendiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler