TYAYSD 2022 Sonbahar Tay Satışları 18 Aralık'ta Gerçekleştirilecek

İsa Kethüda
11.12.2022 - 20:11 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 20:15

TYAYSD tarafından düzenlenen geleneksel Sonbahar İngiliz - Arap Tay Satışları, bu yıl 18 Aralık Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu At Satış Merkezi’nde yapılacak.

TYAYSD 2022 Sonbahar Tay Satışları 18 Aralık'ta Gerçekleştirilecek

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), TYAYSD 2022 Sonbahar Tay Satışları'nın 18 Aralık'ta gerçekleştirileceğini duyurdu.

TJK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Sonbahar İngiliz - Arap Tay Satışları, bu yıl 18 Aralık Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu At Satış Merkezi’nde yapılacak.

Saat 9.30’da başlayacak olan satışlarda; 2020 doğumlu Arap tayları ve 2021 doğumlu İngiliz tayları katılımcıların beğenisine sunulacak."

Karacabey Pansiyon Hara'da aygır tanıtım günü düzenlendi

Yine TJK'dan yapılan açıklamada, "11 Aralık Pazar günü, Türkiye Jokey Kulübü Karacabey Pansiyon Hara'da aygır tanıtım günü gerçekleşti.

TJK TV'de yayınlanan "İlk Adım" programının öncülüğünde düzenlenen etkinlik kapsamında, Kulübümüz aygırları Banknote, Epaulette, Kluger, Super Saver ve Tilsit isimli safkanlar yetiştiricilerimize tanıtıldı. Sadun Oktav tarafından pedigri ve eşleştirme analizi hakkında detaylı bilgi verildi.

At sahibi, antrenör ve yetiştiricilerin katıldığı organizasyonun ikinci ayağı ise İzmit Pansiyon Hara'da 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler