Tyson Fury ve eşi Paris bebeğini kaybetti

23.10.2024 - 22:57 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 23:16

İngiliz profesyonel boksör Tyson Fury, 18 Mayıs'ta Suudi Arabistan'da Oleksandr Usyk'e mağlup olduğu karşılaşmadan birkaç saat önce 7 çocuğunun annesi Paris Fury'nin düşük yaptığını açıkladı.

Tyson Fury ve eşi Paris bebeğini kaybetti

AJANSSPOR - HABER

Tyson Fury, 18 Mayıs'ta Suudi Arabistan'daki bir karşılaşmada Ukraynalı rakibi Oleksandr Usyk'e mağlup oldu. Fury yeni açıklamalarında yenildiği maç öncesi 6 aylık hamile eşi Paris'in düşük yaptığını söyledi.

Fury çifti bebeğini kaybetti

The Sun'da yer alan habere göre; Tyson Fury, 21 Aralık'taki rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Fury, Oleksandr Usyk'e yenildiği karşılaşma öncesinde eşi Paris'in düşük yaptığını şu sözlerle açıkladı: "Bahane üretmiyorum ama Paris 6 aylık hamileydi. Başlangıçta sanki küçük bir düşük gibi değil... Kocanız yabancı bir ülkedeyken kendi başınıza fiziksel olarak ölü olan bir çocuğu doğurmak zorundasınız. O zaman orada, onunla olamadım ve bu benim için çok zor."

"Bana hiç söylemedi ama ben biliyordum"

Eşinin kendisine tansiyonun olduğunu ve bu yüzden Suudi Arabistan'a gelemeyeceğini söylediğini belirten Tyson Fury şöyle konuştu: "Onunla birlikte olduğum süre, birlikte olmadığım süreden daha uzun, bu yüzden o süre içinde onunla birlikte olamadığım için çok zor. Gelemeyeceğini söylediğinde bir sorun olduğunu anladım."

İlgini Çekebilir
Busenaz Sürmeneli'den Ertuğrul Doğan'a cevap: "Aramı açmaya çalışmayın"
Habere Git

Fury açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Genellikle dövüş haftalarında çıkıyordu ama yüksek tansiyonu olduğunu söyledi. Gelemeyeceğini söyledi ve ben de ona ne olduğunu sordum, bana anlatmasını istedim ama söylemedi. Bu yüzden biliyordum, biliyordum, bir sorun olduğunu biliyordum. Kardeşime, 'Bebeği kaybetti' dedim. Bana bebeğini kaybettiği hiç söylemedi ama ben biliyordum."

Senin için hazırladığımız haberler