U11 Cup Cumhuriyet Futbol Şenliği sona erdi

30.10.2015 - 13:31 | Son Güncellenme: 30.10.2015 - 13:31

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen U11 Cup Cumhuriyet Futbol Şenliği sona erdi.

Yeşil Marmaris Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen turnuvaya, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor ve Medipol Başakşehir'in yanı sıra Altınordu, Göztepe, İzmirspor, Eskişehir DSİ Bentspor ile Yeşil Marmaris Spor Kulübü'nün 11 yaş altı takımları katıldı. 

Marmaris Şehir Stadı'ndaki 20 dakikalık karşılaşmalarda, iki bölünmüş sahanın bir tarafındaki maçını tamamlayan takımlar, karşı tarafa geçerek bir sonraki rakibiyle mücadele etti. Turnuvanın son maçı Beşiktaş ile Altınordu arasında oynandı ve 0-0 sonuçlandı. Üç gün süren turnuvada 66 maç yapıldığı belirtildi. 

Turnuvanın kapanış töreninde ellerindeki Türk bayraklarını aynı anda sallayan geleceğin yıldız futbolcu adayları, eğlenceli dakikalar yaşadı. Turnuvaya katılan futbolculara madalyalarını Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel verdi. Yüksel, yaptığı konuşmada, turnuvaya ev sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Küçük futbolcularının turnuva sayesinde yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurduğuna işaret eden Yüksel, sporun bu boyutuyla da faydalı olduğunu kaydetti. 

Yeşil Marmaris Spor Kulübü Başkanı Aziz Özgeçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkini gerçekleştirdikleri turnuvaya 10 takımdan 200'ü aşkın sporcunun katıldığını bildirdi. Turnuvada mücadele eden takımlar arasında aldıkları sonuçlara göre her hangi bir sıralama yapmadıklarına dikkati çeken Özgeçer, "Turnuvanın şampiyonu bütün takımlar ve sporcuları oldu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler