Kayserisporlu Onur Bulut'un menajerinden açıklama

Feride Kara
02.12.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 18:07

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Onur Bulut için menajeri Elyasa Süme'den açıklama geldi. Menajeri oyuncunun son durumunu anlattı

Kayserisporlu Onur Bulut'un menajerinden açıklama

Onur Bulut Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor'da gösterdiği performans ile A Milli Takıma yükselirken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer listesine girmişti. Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme'den bir açıklama geldi. 

Kapı kapı dolaşmıyoruz

Bulut'un menajeri Süme oyuncu hakkında çıkan haberlere "Futbolcumuz Onur Bulut'la alakalı son zamanlarda ortaya atılan asılsız iddialara ilişkin açıklama yapma ihtiyacımız oldu. Özellikle kaynağı belli olmayan bir habere dayandırılarak futbolcumuz için "kapı kapı dolaştığımız” gibi mesnetsiz söylemler kamuoyunu gereksiz bir şekilde meşgul etmektedir. Onur Bulut, Ay Yıldızlı formamızı gururla terleten ve taraflı tarafsız herkesin performansını takdir ettiği bir futbolcudur.

Kayserispor'un menfaatleri göz önünde

Dolayısıyla transferi için ekstra bir çaba sarfetmeye ihtiyaç duymamaktadır. Bilindiği üzere Onur Bulut, sezon sonuna kadar Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusudur. Transfer ile ilgili bir gelişme yaşandığında Kayserispor kulübün menfaatlerini göz önünde bulunduracağımızın da bilinmesini isteriz." yanıtını verdi. 

İki gol iki asist

Bu sezon Kayserispor forması ile Spor Toto Süper Lig'de 14 maç çıkan Onur Bulut iki gol iki asist performansı ile dikkat çekti. Bulut Milli forma ile Türkiye - Çekya maçında 90 dakika sahada ter dökmüştü. Bulut merkez orta saha, orta sahanın sağı ve sağ bek mevkilerinde görev yapıyor

Şenol Güneş oyuncuyu istedi

28 yaşındaki Onur Bulut için geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş "Onur Bulut iyi bir bek. Burada olmasını her zaman isterim." demişti. 

Kayserispor'dan Güneş'e tepki

Güneş'in bu açıklamalarında Kayserispor sert tepki göstermiş ve şu açıklamayı yapmıştı "Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in, profesyonel futbolcumuz Onur Bulut'un transferi ile alakalı açıklamasını şaşkınlıkla öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Güneş, futbolcumuzun sözleşmesinin devam ettiğini bilmektedir.

Futbolcunun ayartıldığını düşünüyoruz

Yaptığı açıklama nereden bakılırsa bakılsın sorunludur ve TFF talimatları başta olmak üzere hukuka aykırıdır. Futbolcunun ayartılması dahil ve hatta daha ötesini düşünmeye mahal verecek bu tip bir yaklaşımın olası olumsuz sonuçlarını sayın Şenol Güneş'in öngörmesi gerektiğini düşünüyoruz. Beşiktaş ile yıllar öncesine dayanan iyi ilişkileri de göz ardı eden bu davranışın sayın Ahmet Nur Çebi tarafından dikkatli bir şekilde değerlendirilmesini ve dostluğumuza uygun olacak bir şekilde ele alınmasını bekliyoruz." 

Senin için hazırladığımız haberler