"Üç Büyükler"in istediği yıldız adayına Trabzonspor'dan resmi teklif

14.06.2021 - 14:09 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 14:22

Transfer haberleri... Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan Trabzonspor, son olarak Keçiörengücü'nün yıldızı Barış Alper Yılmaz için devreye girdi. İşte detaylar...

"Üç Büyükler"in istediği yıldız adayına Trabzonspor'dan resmi teklif

AJANSSPOR - HABER

 

Gervinho, Hamsik ve Bruno Peres gibi yıldızları transfer eden Trabzonspor, transferde dur durak bilmiyor. En son, Barış Alper Yılmaz'ı incelemeye alan bordo - mavililer; genç oyuncu için Keçiörengücü'nün kapısını çaldı.

Üç Büyükler istedi, Trabzon resmiyete döktü

Ara transfer döneminden bu yana adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan Barış Alper Yılmaz için son olarak Trabzonspor hamlede bulundu. Trabzonsporlu yetkililer; 21 yaşındaki hücum oyuncusu için Ankara Keçiörengücü ile temasa geçti. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, tarafların bonservis pazarlığına başladığını ileri sürdü. 

20 kat daha değerli

Sezon başında Ankara Demir'den Keçiörengücü'ne bedelsiz transfer olan futbolcu, 20 Eylül 2020'de 50 bin Euro değerindeydi. TFF 1. Lig'de 36 maça çıkıp; 8 gol, 5 asistle oynayan Yılmaz'ın değeri 1 milyon Euro'ya yükseldi. Kulüp yönetimi, Barış Alper Yılmaz için transfer etmeye istekli kulüplerden 2,6 milyon Euro talep ediyor.

İlgini Çekebilir
Lille'e 5. Türk; Barış Alper Yılmaz
Habere Git

Lille de Barış'ı izliyor

Kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı’dan sonra 5. Türk için düğmeye basan Fransa Ligue 1 ekibi Lille, Ankara Keçiörengücü'nün başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz için düğmeye bastı.


Bu sezon Ankara Keçiörengücü’nde gösterdiği performansla yıldızı parlayan Barış Alper Yılmaz, transfer döneminin gözdesi konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler