Üç günde ikinci karşılaşma

11.11.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 16:05

Frutti Extra Bursaspor ile Cedevita Olimpija, 7DAYS EuroCup’ta bir kez daha galibiyet için mücadele verecek.

7DAYS EuroCup’taki temsilcilerimizden Frutti Extra Bursapsor, D Grubu’ndaki 7. maçında Cedevita Olimpija’yı konuk edecek. Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, bu akşam saat 20.00’de başlayacak.

İki takım arasında oynanması gereken ilk maç, Cedevita Olimpija’da çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle oyuncu çıkaramamasından dolayı Frutti Extra Bursaspor’un hükmen galibiyetiyle sonuçlanmış, ancak daha sonra değişen karar ile galibiyet geri alınmış ve müsabaka 9 Kasım tarihine ertelenmişti. Pazartesi günü oynanan maçta dar bir rotasyonla yine Bursa'da rakibinin karşısına çıkan Timsahlar, mücadeleden 104-88 mağlup ayrıldı. Cedevita Olimpija’da Jaka Blazic, 33 sayıyla maça damgasını vurmuştu. Bugünkü karşılaşma, iki takımı üç gün içinde ikinci kez karşı karşıya getirecek.

Timsahlar’ın kazanması şart

Frutti Extra Bursaspor, D Grubu’nda henüz galibiyet göremeyen tek takım ve son sırada yer alıyor. Eğer temsilcimiz bu maçtan da mağlup ayrılırsa, toplamda 6 yenilgiye ulaşacak ve Promitheas Patras ile Nanterre’in rakipleri karşısında alacağı galibiyetler de üst tur umutlarının azalmasına neden olacak.

Senin için hazırladığımız haberler