Galatasaray'ın Yeni Transferi Cedric Bakambu'nun İstanbul'a Geliş Saati Belli Oldu

Akın Ungan
22.07.2023 - 18:28 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 19:58

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun uçağı dün arıza sebebiyle havalanamamıştı. Tecrübeli santrforun İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Cedric Bakambu'nun İstanbul'a Geliş Saati Belli Oldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Santrfor bölgesine takviyede bulunmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Cedric Bakambu transferini bitirmeyi hedefliyor.

Al Nasr ile sözleşmesini feshetti

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr ile Temmuz başında anlaşan ve resmi sözleşmeye imza atan Cedric Bakambu'nun Al Nasr macerası kısa sürdü. Daha önce Türkiye'de Bursaspor'da da forma giyen tecrübeli forvet, Al Nasr ile olan sözleşmesini feshetti.

Uçağı arızalandı, İstanbul'a gelemedi

Galatasaray'ın uzun süredir listesinde yer alan Cedric Bakambu, Al Nasr ile sözleşme feshinin ardından Sarı-Kırmızılılar ile anlaştı. Bakambu, Galatasaray ile transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sağlık kontrollerinden geçmek için önceki gün İstanbul'a gelecekti. Fakat futbolcuyu taşıyan uçak, teknik bir arıza sebebiyle havalanamadı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Başkan transferi duyurdu: "G.Saray ile anlaştık"
Habere Git

Bu gece İstanbul'da olacak

Cedric Bakambu'nun İstanbul'a geliş saati belli oldu. A Spor'un haberine göre Bakambu, bu gece 23.30 sularında İstanbul'da olacak.

Bakambu'nun performansı

Temmuz başında Olimpiakos'tan ayrılarak Al Nasr'a imza atmasına rağmen Galatasaray'ın ilgisinin devam ettiği Cedric Bakambu, Türkiye'de Bursaspor forması da giymişti.

32 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Yunan takımda 40 maça çıktı. 18 kez gol sevinci yaşayan Kongolu futbolcu, 4 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler