Uçağı Rötar Yaptı! İşte Rebic'in Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliş Saati

Akın Ungan
30.07.2023 - 14:37 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 14:53

Beşiktaş, Milan'da forma giyen Ante Rebic'i transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için İstanbul'a çağırdı. Rebic'in uçağı rötar yaptı. İşte İstanbul'a geliş saati.

Uçağı Rötar Yaptı! İşte Rebic'in Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliş Saati

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Ezeli rakiplerine göre bu dönemi hareketsiz geçiren Siyah-Beyazlılar, yıldız transferle harekete geçti.

Beşiktaş Rebic'i İstanbul'a çağırdı

Beşiktaş, Serie A devi Milan'da forma giyen yıldız futbolcu Ante Rebic ile anlaşma sağladı. İtalyan kulüple de el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Rebic'i transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için İstanbul'a davet etti.

Uçağı rötar yaptı

Ante Rebic, Beşiktaş için havalimanına gitti. Rebic'i taşıyan uçak rötar yaptı. Yıldız futbolcunun İstanbul'a geliş saati belli oldu.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal yeni transferine bugün kavuşuyor!
Habere Git

Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş, Rebic'in uçağının rötar yaptığını, bu nedenle geliş saatinin geciktiğini bildirdi. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün transfer görüşmeleri yaptığı Ante Rebić, Türkiye'ye geliyor" ifadeleri kullanıldı.

İşte Rebic'in geliş saati

Rebic'in geliş saati ile ilgili yapılan duyuruda ise "Ante Rebić'i taşıyan uçağın yaşanan rötar nedeniyle Atatürk Havalimanı Özel Havacılık'a iniş saati 16.00 olarak güncellenmiştir" denildi.

Milan performansı

2020 yılında Almanya Bundesliga ekibi E.Frankfurt'tan 6,7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a transfer olan Rebic, çıktığı 123 maçta 29 gol ve 17 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş iç transferde düğmeye bastı! Sözleşme uzattı
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu kariyerinde E.Frankfurt, AC Milan, RNK Split, Fiorentina, RB Leipzig ve Hellas Verona gibi takımlarının da formalarını giydi.

Hırvatistan Milli Takımı kariyeri

2013 yılından bu yana Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını terleten Rebic, söz konusu görev aldığı 42 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler