VİDEO- Aziz Yıldırım, Uçakta Çıkan Kavgayı Sonlandırdı!

17.07.2023 - 09:38 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 09:46

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Bodrum-İstanbul uçuşunda çıkan tartışmada araya girerek yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. Detaylar...

VİDEO- Aziz Yıldırım, Uçakta Çıkan Kavgayı Sonlandırdı!

AJANSSPOR HABER

Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta iki yolcu arasında tartışma çıktı. Tartışmaların büyümesiyle birlikte Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım araya girerek yolcuları sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Detaylar...

"Bak biz bu kavgaya bulaşmayalım''

Kavga eden yolcunun birini sakinleştirmek için yanına gelen Aziz Yıldırım, öfkeli yolcuyu ne yaptıysa sakinleştiremedi. En sonunda sert konuşan Aziz Yıldırım, "Bak biz bu kavgaya bulaşmayalım. Huzuru bozuyorsunuz. Bizi bulaştırmayın bu kavgaya. Ayıp ya." diye çıkıştı.

Aziz Yıldırım'ın bu müdahalesiyle kavga sona ererken uçak Bodrum'dan İstanbul'a geldi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi! İşte Tadic'in kazanacağı ücret
Habere Git

Aziz Yıldırım sakinleştirdi, polisler devreye girdi

Aziz Yıldırım’ın araya girerek sakinleştirdiği yolculara daha sonra polis müdahale etti. İki yolcu arasındaki tartışma sona erdikten sonra uçak olaysız şekilde İstanbul'a iniş sağladı.

Aziz Yıldırım'ın görüntüleri sosyal medyada yayınlandı

Kavganın çıkmasıyla aynı uçakta yer alan Aziz Yıldırım, olayı sakinleştirme anları bir vatandaş tarafından videoya çekildi. Sosyal medyada yayınlanan video kısa süre içerinde Fenerbahçe taraftarlarının dikkatini çekti. Sarı-Lacivertliler, eski başkanlarının videolarını yayınlamaya başladılar.

Senin için hazırladığımız haberler