Uçtu uçtu Andre Jackson Jr. uçtu! NBA'i salladı: "Çemberi öpen ilk oyuncu..."

Özgür Koç
13.03.2024 - 12:54 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 14:11

Milwaukee Bucks'ın Sacramento Kings'e 129-94 yenildiği maçta çaylak Andre Jackson Jr. yaptığı müthiş takip smacıyla gündem oldu. İşte detaylar...

Uçtu uçtu Andre Jackson Jr. uçtu! NBA'i salladı: "Çemberi öpen ilk oyuncu..."

AJANSSPOR - HABER

NBA'de dün gece Batı Konferansı'nda play-off mücadelesi veren Sacramento Kings, şampiyonluğun iddialı takımlarından Doğu Konferansı ikincisi Milwaukee Bucks'ı 129-94 mağlup oldu. 

Bucks'ın çaylak oyuncusu Andre Jackson maçın son bölümünde yaptığı takip smacıyla Kings'in galibiyeti gölgede bıraktı. 

Andre Jackson Jr.'dan salonu ayağa kaldıran smaç

Karşılaşmaya Sacramento Kings'in 126-90 üstünlüğü ile devam edilirken, Milwaukee Bucks hücumunda Bucks'ın 22 yaşındaki 1.98 boyundaki çaylak oyuncusu Andre Jackson Jr. izleyenleri ayağa kaldıran bir smaça imza attı.

Jackson Jr., AJ Green'in şutunda çemberden dönen topu, geriden gelerek havada yakalayıp Kings oyuncusu Jalen Slawson'un üstünden smaçla baskete çevirdi. 

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün'ün sakatlığıyla ilgili can sıkan haber!
Habere Git

Kafası çember seviyesini geçti

Sıra dışı bir atletimze sahip olan 22 yaşındaki basketbolcunun smacını inanılmaz yapan şey ise ulaştığı yükseklik oldu. 1.98 m boyundaki guardın smaç anında kafası 3.05 m yüksekliğindeki çemberin üstüne çıkarken, genç oyuncu smacı yapmak için dirseklerini bükmek zorunda kaldı.   

İşte Andre Jackson Jr.'ın izleyenleri şaşkınlığa çeviren smacı:

 

Ssoyal medyada viral oldu, Kings benci dondu kaldı

Bucks çaylağının smacı sosyal medyada viral olurken, Sacramento Kings bencinin Jackson'un smacına verdiği tepki de çok konuşuldu. Kings benci kendi potasına yapılan smaç sonrası şaşkınlıkla donup kaldı.  

"Gitti yüksek atlama madalyaları"

Andre Jackson'un sıradışı smacına sosyal medyadan birçok ilginç yorum geldi. İki Türk kullanıcının yorumları ise bunları arasında en eğlenceli olanlarıydı. İşte smaca yapılan o iki yorum:  

  • "Adamın boynu çarpacaktı! Yanlış branşı seçmiş. Gitti yüksek atlama madalyaları"
  • "Çemberi öpen ilk oyuncu olabilir"
Senin için hazırladığımız haberler