Eski futbolcu Mourad Lamrabatte Uçurumdan Denize Atlarken Öldü

Akın Ungan
17.05.2022 - 23:56 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 00:03

Hollandalı eski futbolcu Mourad Lamrabatte, İspanya’nın Malgrats Adaları'nda uçurumdan denize atlamak isterken, kayalıklara çarparak hayatını kaybetti.

Eski futbolcu Mourad Lamrabatte Uçurumdan Denize Atlarken Öldü

Hollandalı eski futbolcu Mourad Lamrabatte, İspanya’nın Malgrats Adaları'nda gittiği tatilde 22 metrelik uçurumdan denize atlamak istedi. Atlarken kayalara çarpan Hollandalı, feci şekilde hayatını kaybetti.

Eşi farketti

Cesedi denizin 15 metrelik derininde bulunan Hollandalı'nın kimliği eski futbolcu Mourad Lamrabatte olarak tespit edildi. Eşiyle birlikte tekne kiralayarak 31 yaşındaki eski futbolcu, uçurumdan atlarken bir kayaya çarptı. Mourad'ın denize atlamak için gerekli sıçramayı yapamadığını farkeden eşi, "Aman Tanrım" diyerek çığlık attı.

Kaya öldürmedi

Eski futbolcunun cenazesinin bulunmasının ardından otopsi işlemi yapıldı. Yapılan otopside Mourad Lamrabatte'nin kayaya çarparak hayatını kaybetmediği, denize düştükten sonra bilincini kaybederek, boğulduğu belirtildi.

Vitesse'den taziye mesajı

Vitesse, eski futbolcusu Lamrabatte’nin ölümü sonrası baş sağlığı mesajı yayınladı. 2010-11 sezonunda Vitesse forması giyen ve U23’te şampiyonluk yaşayan Lamrabatte, A takımla çıktığı hazırlık maçında bir de gol atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler