Udoh’un aklı Fenerbahçe'de!

27.07.2017 - 21:00 | Son Güncellenme: 27.07.2017 - 21:00

Ekpe Udoh, Utah Jazz’la anlaşıp NBA’in yolunu tutmuş olsa da aklı ve gözleri hala Fenerbahçe’nin üzerinde. Hem de mesele basketbol takımı bile değil!

Fenerbahçe Doğuş’ta simge oyuncu statüsüne yükselse de Ekpe Udoh’un NBA’e gidişi sarı-lacivertli taraftardan gördüğü büyük sevgiden tepkiler doğmasına sebep olmuştu.

Fakat Utah Jazz’ın yolunu tutan Amerikalı pivotun gözü kulağı hala Fenerbahçe’de. Hem de söz konusu spor basketbol olmasa bile!

Fenerbahçe’nin futbol takımının 2017/18 sezonunun ilk resmi maçına çıktığı günde Udoh, Twitter’dan yine sarı-lacivertli kulübün gündemine ilişkin bir tweet attı.

Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Sturm Graz karşısına çıktığı maçın ilk dakikalarında Udoh futbol takımını hâlâ takip ettiğini gösteren bir tweet gönderdi:


“Umarım Fenerbahçe futbol takımı bu yıl daha iyi olur.”

Fenerbahçe taraftarı ayrılığı nedeniyle tweet’e ve Udoh’a tepki vermeye devam etse de bir kısmı da takımın eski yıldızına sevgisini gösterdi. Anlaşılan kulüp, Udoh ve sarı-lacivertli taraftar arasındaki bağ sosyal medya aracılığıyla sürmeye devam edecek.

(Eurohoops Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler