UEFA Avrupa Ligi tahminleri güncellendi! Temsilcilerimiz ilk 8'e kalabilecek mi?

27.09.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 12:46

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçlarının tamamlanmasının ardından lige yönelik tahminler güncellendi. Detaylar haberimizde...

UEFA Avrupa Ligi tahminleri güncellendi! Temsilcilerimiz ilk 8'e kalabilecek mi?

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yeni formatıyla oynanan UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçlarını çıktı.

İlk hafta 3'te 2 yaptık

Galatasaray sahasında Yunan ekibi PAOK'u 3-1'lik skorla geçerken Fenerbahçe de Kadıköy'de Belçika temsilcisi Union SG'yi 2-1 mağlup ederek lige galibiyetle başladı. Deplasmanda oynayan tek takımımız Beşiktaş ise Hollanda ekibi Ajax karşısında sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

İlk hafta maçlarının tamamlanmasının ardından UEFA Avrupa Ligi tahminleri de güncellendi. Football Meets Data "İlk 8, İlk 24 ve Elenme" başlıkları ile yeni tahminlerini yayınladı.

En düşük şans Beşiktaş'a verildi

Yapılan tahminlere göre, ilk hafta maçında deplasmanda Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ın ilk 8'e kalma ihtimali %3, ilk 24'e kalma ihtimali %30 ve elenme ihtimali %70 olarak belirlendi.

Fenerbahçe'nin ilk 8'de bitirme ihtimali yüzde 28

Sahasında Union SG'yi 2-1'lik sonuçla geçen Fenerbahçe'nin ilk 8'e kalma ihtimali %28, ilk 24'e kalma %81 ve elenme ihtimali ise %18 olarak belirlendi.

Galatasaray'a en yüksek şans verilen iki takımdan biri

UEFA Avrupa Ligi'nde tottenham ile birlikte ilk 8'e kalma şansı en yüksek iki takımdan biri olarak gösterilen Galatasaray'ın ilk 8'e kalma ihtimali %61. ilk 24'e kalma şansı %85, elenme ihtimali ise %3 olarak belirlendi.

Football Meets Data'nın ilk hafta maçlarının ardından UEFA Avrupa Ligi tahminlerinin tamamı şöyle:

Senin için hazırladığımız haberler