"Bu kadar yalan söyleyen bir yılan görmedim"

Orhan Gülek
19.04.2021 - 15:59 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 16:49

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, "Avrupa Süper Ligi" adıyla açıklanan yeni bir ligde forma giyecek futbolcuların Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonalarında forma giymesinin yasaklanacağını ve yeni ligin kurucuları arasında yer alan Juventus Başkanı Andrea Agnelli için ise yalancı ifadelerini kullandı.

"Bu kadar yalan söyleyen bir yılan görmedim"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün "Avrupa Süper Ligi" adıyla açıkladığı yeni bir lig oluşturma girişimine restle karşılık verdi.

Ceferin, "Avrupa Süper Ligi" adıyla açıklanan yeni organizasyonda forma giyecek futbolcuların Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonalarında forma giymesinin yasaklanacağını duyurdu!

Ceferin yaptığı açıklamada "Avrupa Süper Ligi'nde oynayacak oyuncuların Dünya Kupası ve EURO'da oynaması yasaklanacak. Milli takımlarında oynamalarına izin verilmeyecek" ifadelerini kullandı.

Öte yandan UEFA'daki görevinden istifa ederek Süper Avrupa Ligi kurucuları arasında yer alan Juventus Başkanı Andrea Agnelli için ise UEFA Başkanı Aleksander Ceferin çok sert açıklamada bulundu.

"Daha cumartesi günü onunla konuştum"

Ceferin "Hayatımda bu kadar çok ve ısrarlı şekilde yalan söyleyen birini görmedim. Daha cumartesi günü onunla konuştum ve her şeyin yalan olduğunu söyledi. Açgözlülük, tüm insani değerlerin buharlaşmasına izin verir. Yılanların, bize bu kadar yakın olduğunu bilmiyorduk, ama şimdi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler