UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü Kerem Aktürkoğlu'nun golü seçildi

Akın Ungan
01.12.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 16:19

Galatasaray'ın Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçta Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü Kerem Aktürkoğlu'nun golü seçildi

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, Manchester United'ı konuk ettiği maçta 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, beraberliği getiren golü attı.

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi

Karşılaşmanın 71'inci dakikasında sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu, Ziyech'in pasıyla savunmanın arkasına sarkarak sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Sağ ayağıyla çok sert vuran Kerem, yakın köşeden topu ağlara gönderdi. Kerem Aktürkoğlu'nun bu golü, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi.

Fernandes'in golü 2'inci

UEFA tarafından haftanın golü için belirlenen 4 adaydan 2'si Galatasaray-Manchester United maçında kaydedildi. Aktürkoğlu'nun golü haftanın en iyisi seçilirken maçta Manchester United'ın ikinci golüne imza atan Bruno Fernandes'in golü de haftanın en iyi 2. golü seçildi.

İlgini Çekebilir
5. hafta geride kaldı! UEFA ülke puanı yarışında rakipler ne yaptı?
Habere Git

Real Madrid'den Rodrygo'nun Napoli'ye golü, en iyi 3'üncü gol seçilirken, Arsenal'den Martin Odegaard'ın Lens'e, karşı kaydettiği gol ise haftanın en iyi 4'üncü golü oldu.

Senin için hazırladığımız haberler