"UEFA maçlarından sonra karar vereceğim"

28.07.2020 - 01:10 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 01:10

Transfer haberleri...Başakşehir forması giyen Mehmet Topal transferiyle ilgili konuştu. Mehmet Topal Başakşehir'den ayrılacak mı? İşte detaylar..

Başakşiehir'in 34 yaşıdanki orta saha oyuncusu Mehmet Topal, takımdaki geleceğine UEFA Avrupa Ligi'nin ardından karar vereceğini söyledi.

TRT Spor'a konuk olan ve 3 farklı takımda şampiyon olan ilk futbolcu olduğu hatırlatılan Topal, "Şampiyonluğa son iki hafta kala ben bunu bilmiyordum. Benim için rekor değil takımın başarısı önemli diyordum. Çünkü bir senedir inanılmaz emek verdik, inanılmaz acılar çektik ama öğrendikten sonra biraz daha istekli oynadım" ifadesini kullandı.

Geleceği hakkında sorulan soruya da cevap veren Topal, "UEFA maçlarından sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim" dedi.

Mehmet Topal önceki gün yaptığı açıklamada ise, "Bakalım, hayırlısı. Biz her zaman sezonun bitmesini bekledik. Şu anda da çok önemli UEFA maçlarımız da devam ediyor. Başkanımızla da ufak bir görüşmemiz oldu. İlerleyen zamanlarda ne olur açıklanır zaten. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun" diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler