UEFA'dan gözlemci Lale Orta'ya görev!

06.11.2023 - 16:11 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 16:20

Lale Orta, Arnavutluk'ta düzenlenecek olan UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası A7 Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

UEFA'dan gözlemci Lale Orta'ya görev!

AJANSSPOR-HABER

UEFA, son günlerin en çok tartışılan isimlerinden biri olan eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı (MHK) Lale Orta'yı gözlemci olarak atadı.

17 Yaş Altı Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası'nda görev yapacak

UEFA gözlemcisi Lale Orta, UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası A7 Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıklamasında, Lale Orta'nın 7-13 Kasım tarihlerinde Arnavutluk'ta oynanacak müsabakalarda görev yapacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Erden Timur'un iddialarına çok sert cevap
Habere Git

VAR kayıtlarını Ali Koç'a gönderdiği iddia edilmişti

Bilindiği üzere Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, eski MHK Başkanı Lale Orta'nın, VAR kayıtlarını Fenerbahçe Başkan Ali Koç'a gönderdiğini iddia etmişti. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Erden Timur'un bu iddialarına yanıt vermişti.

"Bana gönderilen bir görüntü yok"

Koç açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Doğrudan ve dolaylı bir şekilde bana gönderilen bir görüntü yok. Arkadaşlarıma gönderilen bir görüntü yok. Bunu incelemeniz lazım, ne bekliyorsunuz? Ben şahsen hukuki adımları attım. Kendine güvenen insan hukuka gider mi, bu kadar basit. İki takım da bastırınca, hadi bakalım etik kurulunu çalıştıralım demişler. Sadece bir konuyla ilgili; Sayın Lale Orta'nın Ali Koç'a görüntü yollaması... Niye öbürlerine açmıyorsunuz? Yoksa açtınız da yolda mı? Galatasaray soruşturulsun dediği için mi açtınız, öbürlerini açmıyorsunuz

İlgini Çekebilir
Tuzlaspor'dan Ali Koç'a çirkin benzetme
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler