"UEFA'yı düşünmüyoruz"

05.11.2015 - 08:28 | Son Güncellenme: 05.11.2015 - 08:28

Galatasaraylı oyuncular, Benfica'ya yenilgisine rağmen ikinci tur umutlarını kaybetmedi.

Benfica karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen iki basit golle rakibine teslim olan G.Saray’da Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur umutları tükenmiş değil. İstanbul’da devirdiği rakibi karşısında, Portekiz’deki mücadelede birçok net fırsatı cömertçe harcayan, 90 2’de ise Yasin Öztekin’in değerlendiremediği inanılmaz pozisyonda 1 puanı elinin tersiyle iten sarı-kırmızılılarda oyuncular maç sonu soyunma odasında kısa bir toplantı yaptı.
 
Gruptan çıkmalarının alınan mağlubiyetle zora girse de imkansız olmadığının altını çizen futbolcular, “Evet, bu yenilgiyle birlikte şansımız çok azalmış olabilir. Ama daha oynayacağımız çok önemli 2 maç var. Bunları kazanabilecek güçte bir takımız. Bu iki karşılaşmadan da galip gelerek üzerimize düşeni yapalım. Sonra rakiplerimizin ne yapacağına bakarız.
 
‘KENETLENELİM’
Biz G.Saray’ız. Bundan önce de böyle durumlar yaşadık ama kenetlenerek üstesinden gelmeyi bildik. Matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece hiçbirimiz UEFA AvrupaLigi’ni düşünmüyoruz.  Tüm konsantrasyonumuz Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek üzerine olmalı. Hedefimiz bu gruptan çıkmayı başararak 2. tur vizesi almak” ifadelerini kullandılar.

Vatan

Senin için hazırladığımız haberler