Ufuk Karaman'dan Erzurumspor yorumu! 3 puan...

02.10.2024 - 15:20 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 15:23

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Manisa FK galibiyeti, Erzurumspor maçı ve oyuncu grubu hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ufuk Karaman'dan Erzurumspor yorumu! 3 puan...

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında sahasında Manisa FK'yı 2-0 mağlup eden Boluspor'da teknik direktör Ufuk Kahraman, kazanılan galibiyet, Erzurumspor FK maçı, Çağlar Şahin Akbaba, Işık Kaan Arslan, Siraçhan Nas ve Eren Aydın hakkında açıklamalarda bulundu. Kahraman, Naby Oulare için transfer iddialarını cevapladı.

Hedef Erzurum'dan 3 puan

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ufuk Kahraman, "Boluspor'da 5. haftadan sonra göreve başladık. Serhat Hocama (Gülpınar) bu süreçteki emekleri için teşekkür ederim. Manisa FK'yı çok iyi analiz ettik. Tüm hafta boyunca planlarımızı yaptık. Maçı kazandık, mutluyuz. İyi bir futbolcu grubuna sahibim. Erzurumspor, Hakan Hoca ile başarılı bir süreç geçirdi. Hakan Hoca Erzurum şehrini ve takımını çok iyi tanıyor. Erzurumspor iç sahada iyi olan bir takım. Biz bu etmenlerin farkındayız. Erzurumspor'un eksiklerini de biliyoruz. Planlarımızı yapacağız. Zor bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz" dedi ve ekledi:

Çağlar Şahin Akbaba'ya övgü dolu sözler

"Çağlar Şahin Akbaba takımımızın kaptanı, şehirde sevilen birisi. Çağlar Şahin'i 9 yaşından beri tanıyorum. Çağlar Şahin şehre adapte olmamda çok yardımcı oldu. Eren Aydın'ın asıl mevkisi 9 numara ancak Çorum FK'da kanat-forvet oynadı. Eren'i 9 numara oynatıyorum. Işık Kaan Arslan vizyonu açık bir oyuncu, her hafta yanıma geliyor ve analiz yapıyoruz. Siraçhan Naz'ın zamana ihtiyacı var"

Oulare için transfer iddialarına cevap

"Naby Oulare için transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna ise Ufuk Kahraman, "Naby Oulare gelişme açık bir oyuncu. Oulare ile sezon öncesinde ilgilenen takımlar olmuş. Oulare'nin çeşitli takımlar tarafından takip edildiğini biliyorum" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler