Ufuk Sarıca: "Ankara halkına teşekkür ediyorum"

11.09.2018 - 00:45 | Son Güncellenme: 11.09.2018 - 00:45

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'nda yapacağı maçların hazırlıkları kapsamında Türk Telekom ile oynadığı karşılaşmayı 86-73 kazandı. Maç sonu Ufuk Sarıca yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'nda yapacağı maçların hazırlıkları kapsamında Türk Telekom ile oynadığı karşılaşmayı 86-73 kazandı.

Maç sonu Ufuk Sarıca yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sarıca'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bizim için temposu düşük bir maç oldu. 4 gün sonra çok önemli bir maç oynayacağız.  Oyuncular içgüdüsel olarak rahat hareket ettiler. Aktif bir dinlenme olarak geçmek istiyorduk. Sonuçta da iyi bir maç oynadık. Daha az oynayanları oynattım. Oyuncular elinden geleni yaptı. Kazanmak önemliydi. Üst üste o ivmeyi ritmi bulmak istiyoruz. Artık yapacağımız iki üç antrenman daha var. Ondan sonra inşallah maç günü sahada hazır bir şekilde hep beraber.

Seyirciye de iyi bir moral oldu. İnşallah o gün ful olacak. Bugün maça gelen Ankara halkına, seyircisine teşekkür ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler