Ufuk Sarıca: "Yeni Bir Takım Olmanın Zorluklarını Yaşayacağız"

İsa Kethüda
13.10.2022 - 15:22 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 15:23

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacaklarını söyledi. Sarıca, "Daha fazla çalışmamız lazım." dedi.

Ufuk Sarıca: "Yeni Bir Takım Olmanın Zorluklarını Yaşayacağız"

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Almanya'da Telekom Basket'e 83-71 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacaklarını söyledi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, zor geçmesini bekledikleri müsabakadan mağlup ayrıldıklarını dile getirdi.

"Hemen iyi olmamızı bekleyemeyiz"

Karşılaşmada iyi oynamadıklarını belirten Sarıca, "Yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacağız. Bunu oyuncularıma da söyledim, hemen iyi olmamızı bekleyemeyiz." dedi.

"Çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz"

Üst üste 3 maç kazandıklarını ama tam anlamıyla hazır olmadıklarını kaydeden Sarıca, "Daha fazla çalışmamız lazım. Bonn'u tebrik ediyorum, iyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Biz, ikinci çeyrek hariç, defansif ribauntlarda ve rakibin ikili oyunlarını durdurmakta zorlandık. Çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ilk yenilgisini alan Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. haftasında 15 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş Emlakjet ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler