Ufuk Sarıca: "Zirve takibimizi devam ettirdik"

27.01.2018 - 19:37 | Son Güncellenme: 27.01.2018 - 19:37

 Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Trabzonspor karşısında yaptıkları hataları konuşarak düzelteceklerini söyleyerek, alınan galibiyetle zirve takibini sürdürdüklerini aktardı.

 Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca'nın açıklamalarının videosu

 

 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 78-74’lük skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Ufuk Sarıca basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir maç geçirdiklerini anlatan Sarıca, "Trabzonspor arayı iyi değerlendirmiş. Kırılma anlarında çok basit ve teknik terimler dışında hatalar yaptık. Çok basit hatalar yapınca maç bir türlü kopmadı. Son anda kaybedebilirdik. Tüm maçı kötü oynamadık ama kötü oynadığımız dönemler var. Dış atışı iyi olan bir rakibi 74 sayıda tutuyoruz. Hücumda akıcı olmamız gerekiyor. Bunların üzerine çalışacağız. Sertaç’ın attığı 22 sayının yanında aldığı 8 ribaundu çok değerli. Zirve takibimizi devam ettirdik. Üstüne konuşarak hatalarımızı düzelteceğiz" şeklinde konuştu.

"Semih Erden, şubat başında antrenmanlara başlayacak”
Sarıca, sakatlığı devam eden milli basketbolcu Semih Erden ve Can Maxim Mutaf ile ilgili de şubat ayının başında takım ile antrenmanlara başlayacaklarını kaydetti.

Josh Adams: "Herkes en iyi oyununu oynadı"
Beşiktaş Sompo Japan’da forma giyen basketbolcu Josh Adams ise zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Rakip çok iyi savaştı. Hatalarla maçı zora soktuk. Çok önemli bir maç olduğu için herkes en iyi oyununu oynadı” açıklamasını yaptı.

“Beşiktaş’a uyum sürecim çok kısa oldu”
Adams, Trabzonspor karşısında yaptığı smaçlar ve performansı hakkında da konuşarak şunları kaydetti:
“Ben hayatım boyunca böyleydim çok enerjik ve takımı ateşleyen bir oyuncu oldum. Kaybetmekten de nefret ederim. Maç zora girince elimden geleni yaptım. Sanki uzun süredir burada gibiyim uyum sağladım. Mutluyum ve burada bütün arkadaşlarım kaybetmeyi sevmiyor. Bu yüzden uyum sürecim çok kısa oldu.”

Senin için hazırladığımız haberler