Ufuk Sarıca: "Zor bir deplasmandan önemli galibiyet aldık"

11.11.2017 - 22:46 | Son Güncellenme: 11.11.2017 - 22:46

AJANSSPOR - Beşiktaş Sompo Japan'ın deplasmanda Sakarya Büyükşehir Basketbol'u 75-69 yendiği maç sonrası koç Ufuk Sarıca yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

Son çeyrekte içeriyi nasıl kapattınız sorusuna Sarıca, "Zaten esasında çok iyi başladığımız maçta maalesef ilk yarı ikinci periyotta derdimiz buydu. 11 sayı verdik ofansif ribaund da. Aslında maç çok kontrolümüzdeydi. Ama tabii Sakarya Büyükşehir'i tebrik etmek istiyorum, onlarda ellerinden geleni yaptılar ve zaman zaman kendi tempolarının üstüne çıktılar taraftarla beraber. Güzel bir seyirci vardı bugün her takımın arkasında olmasını isteyeceği türden. İkinci yarı devre arasında da konuştuk, Ortadaki toplar biraz sıkıntı yaratıyordu. Bence Semih biraz sinirlendikten sonra oyuna biraz daha motive oldu. Onu değiştirmeye çalışıyoruz, maçın bütün bölümünü oynatmayı düşünüyoruz ama 3 tane uzunumuz var ve faul haklarımız var.  14 faul ile bitirdik. Enteresan ama ona rağmen kazanmayı başardık. Önemli bir galibiyet. Zor bir deplasmandı. Bütün takımımı tebrik ediyorum." dedi.

Son periyottaki son set temponuzdan bahsedir misiniz sorusuna Sarıca, "Pick and rolleri iyi oynadık. Uzunlarla sayı bulduk. Dışardan bulduk. Hani baktığınızda bu takım oyunu ama şu da önemli; maçın her anını ciddi oynamak lazım. Bugün 9 sayılık 12 sayılık farklar önemli değil basketbolda biz de bu hatayı yaptık maçın başında.  Bu bakımdan da bir özeleştiri yapmamız gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ!

Senin için hazırladığımız haberler