Ufuk Sarıca'dan eski takımına övgüler

02.01.2021 - 17:33 | Son Güncellenme: 02.01.2021 - 17:34

ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş'ı 84-72 yenen Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca, rakip takım hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. Sarıca, Beşiktaş'ın gençlere yaptığı yatırıma dikkat çekti.

ING Basketbol Süper Ligi'nde yükselişteki iki takımın karşılaştığı maçta galibiyet serisini 7 maça çıkaran takım Pınar Karşıyaka oldu.

Akatlar'da oynanan deplasman maçında Beşiktaş'ı 84-72 yenen Kaf Kaf'ta Baş Antrenör Ufuk Sarıca, rakip takımın mücadelesini ve gençlere yatırımını övdü.

"Bizim için güzel bir maç oldu. Bugün itibarıyla ligin ilk yarısının son maçını oynadık." diyen Ufuk Sarıca, "Eğer -1 puanımız olmasaydı ligi 2. sırada bitiriyor olacaktık. Akşam maçlar var belki yine ikinci sırada bitiririz. Bundan ötürü takımımı kutluyorum. Zor bir sezon olmasına rağmen buraya kadar müthiş geldik." dedi.

"Beşiktaş'ı gördüğüm gelişmelerden dolayı kutluyorum"

"Bugün çok enerjik, çok genç bir takıma karşı oynadık." sözlerini söyleyen Sarıca, "Beşiktaş, bana göre ligin önemli ekiplerinden bir tanesi. Onlara çok saygı duyarak buraya geldik. Son 6 haftadır kazanıyorlardı. Biz zaten ciddi bir takımız ama bugün de işimizi ciddiye alarak oynadık. Bütün maçı da domine ederek önde götürdük. Özellikle ilk yarıdaki 15 asist, maçı da 24 asistle bitirdik, ve ligin kalıplı takımlarından birisi olan Beşiktaş‘a karşı ribauntlardaki etkinliğimiz maçı bize kazandıran etkenler oldu. Kendi takımımı ilk yarıdaki performanslarından dolayı kutluyorum. Beşiktaş’ı da gördüğüm gelişimlerinden dolayı, özellikle oyuncuların kişisel gelişimlerinden dolayı kutluyorum. Ligin ikinci yarısında da aynı performansı göstermeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Ufuk Sarıca, 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmış ve 2016-2017 sezonunda, BSL'de finale çıkma başarısını göstermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler