Uğur Bora Kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

30.05.2020 - 23:38 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 23:41

Hakkari Çukurca'da çıkan çatışma sonrası şehit düşen Uzman Çavuş Uğur Bora hakkında sosyal medya kullanıcıları araştırmalarına devam ediyor. Bazı İnternet kullanıcıları Uğur Bora kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar yaparken bazı kullanıcılar ise Uğur Bora nereli ve nerede şehit düştü gibi araştırmalar yapıyor. İşte Uğur Bora hakkında merak edilen soruların cevabı...

Uğur Bora Kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Hakkari Çukurca'da çıkan çatışma sonrası şehit düşen Uzman Çavuş  Uğur Bora hakkında sosyal medya kullanıcıları araştırmalarına devam ediyor. Bazı İnternet kullanıcıları Uğur Bora kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar yaparken bazı kullanıcılar ise Uğur Bora nereli ve nerede şehit düştü gibi araştırmalar yapıyor. İşte Uğur Bora hakkında merak edilen soruların cevabı...

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine yapılan saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora’nın şehadet haberi, Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Yolkonak beldesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. 

Turan ve Nuriye çiftinin 4 erkek evladından birisi olan Uğur Bora’nın şehadet haberi Niksar Kaymakam vekili Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halil Keskin tarafından sağlık ekipleri nezaretinde verildi.  Evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenilen şehidin cenazesinin Hakkari’de yapılacak olan törenin ardından Tokat'a gönderilmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından şehitler için başsağlığı mesajı paylaştı.

"Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay'a Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ülkemize yönelik terör tehdidi sona erene, son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelemiz kesintisiz ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun"

İŞTE O PAYLAŞIMI

Senin için hazırladığımız haberler