Sivasspor'dan Uğur Çiftçi, Max Gradel ve Erdoğan Yeşilyurt'tan Kupa Sevinci

Akın Ungan
27.05.2022 - 00:52 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 01:10

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Kayserispor'u 3-2 yenerek, kupayı kazanan Sivasspor'da Uğur Çiftçi, Max Gradel ve Erdoğan Yeşilyurt açıklama yaptı.

Sivasspor'dan Uğur Çiftçi, Max Gradel ve Erdoğan Yeşilyurt'tan Kupa Sevinci

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Nefes kesen final heyeecanının sonunda kazanan taraf Sivasspor oldu. Kupayı kaldıran Yiğidolar'dan Max Gradel, Uğur Çiftçi ve Erdoğan Yeşilyurt açıklamalarda bulundu.

Uğur Çiftçi: "Sivas'ın tarihine geçmek istiyorduk"

Maçın ardından Uğur Çiftçi, "Buraya Sivas'tan gelen taraftarlarımızın ayağına sağlık. Kupayı istemiştik. Sivas'ın tarihine geçmek istiyorduk. Sivas tarihinde ilk kez finale çıktı. Kupayı aldık. Tarihe geçtik, çok güzel bir duygu. Çok mutluyuz. Tüm Sivaslılar'a armağan ediyorum. Buradan aramızda bir muhabbeti var, herkese 'iyi bayramlar' diliyorum." dedi.

Gradel: "Şehrime teşekkür ediyorum"

Nefis bir gol atan Gradel ise "Çok mutluyum. Buraya gelmek için çok çalıştık. Tüm kulübüme, takımıma ve şehrime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Yenilseydik, hiçbir anlamı kalmayacaktı"

Karşılaşma sonunda basın mensuplarına konuşan Erdoğan Yeşilyurt, "Maçtan önce tarih yazıyoruz demiştik. Ama bu maç yenilseydik, hiçbir anlamı kalmayacaktı. Bu sezon ligi çok iyi bitiremedik ama kupayı aldık. O kadar mutluyuz ki..." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler