Uğur Demirok: "Katar, Türk futbolcusu için değişik bir kapı"

07.10.2017 - 21:40 | Son Güncellenme: 07.10.2017 - 21:40

AJANSSPOR - Trabzonspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok, yarın Katar'ın El Sadd takımı ile Abdullah Bin Khalifa Stadı'nda oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Milli arayı Katar’da maç yaparak geçirmekten son derece memnun olduğunu belirten Uğur Demirok, farklı bir atmosfer olacağına vurgu yaparak bu ziyaretin iki kulüp arasındaki dostluğun geliştireceğini ifade etti.

"Türk oyuncusu için burası değişik bir kapı olur. Dostluğun gelişmesi için de bu maç çok önemli. Katar futbolu gelişiyor. Yarınki maçta bu pozitif ilişkileri geliştirmek için biz de elimizden geleni yapacağız."

Uğur Demirok milli futbolculara ilişkin olarak "Olumsuz sonuçlardan en çok etkilenen her zaman oyuncu olur" diyerek milli futbolcularla ilgili sosyal medyada yazılıp çizilen birtakım yorumların üzücü olduğunu belirtti. "Bir başarısızlık olduğunda bir futbolcu jenerasyonunu silmek olmaz. Kim iyiyse o oynar. Kadro tek bir jenerasyonu kapsamaz. Karma olur."

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal basın toplantısını oyuncumuz Burak Yılmaz'la ilgili sözleriyle noktaladı: "Burak Yılmaz geldiği günden bu yana sakat sakat oyunuyor. Sonrasında kas yaralanması oldu. Milli takımda büyük fedekarlıklar yaptı. Bizde antrenman yapamadan Beşiktaş maçına çıktı. Kariyerine zarar verebilecek derece sakatlık risklerini göze aldı. Şimdi de sakatlığa daha dayanamadığı için hocasından izin aldı."

Senin için hazırladığımız haberler