Uğur Demirok, Trabzonspor'da kalmak istiyor

15.05.2018 - 21:22 | Son Güncellenme: 15.05.2018 - 21:23

Trabzonspor’un ortada bulunduğu durumu bilen ve takımını yarı yolda bırakmak istemeyen kaptan Uğur Demirok’un sözleşme uzatmak için tüm fedakarlığa hazır olduğu ifade edildi.

Trabzonspor’a Akhisar’dan transfer olan ve sonrasında Osmanlıspor’a kiralık verilip, yeniden takıma dönen Uğur Demirok’un sözleşmesi bu sezon sonu doluyor. Uğur’un kendisine birçok teklif gelmesine rağmen Trabzonspor’da kalmaktan yana olduğu ve Trabzonspor’dan görüşme için haber beklediği öğrenildi.

Trabzonspor’un hem futbolcusu hem de taraftarı olan Uğur Demirok, Osmanlıspor’da oynadığı dönemde de Trabzonspor’a bağlılığını birçok kez göstermişti. Ücretinde çok az bir miktar iyileştirme olması durumunda Uğur’un Trabzonspor’da kalacağı ifade edildi. Uğur Demirok’un yakın çevresine, Trabzonspor’da kalmaktan yana olduğunu söylediği ve, “Belki ben Trabzonsporlu doğmadım ama oğlum Trabzonsporlu doğdu. Ben hem takımın futbolcusu hem de taraftarıyım. Burada kalırsam futbolcusu olmaya devam ederim. Gidersem de taraftarı olarak gideceğim. Ama gönlüm kalmaktan yana” dediği öğrenildi. (Karadenizinsesi)

Senin için hazırladığımız haberler