Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Seçimi Ne Zaman, Adaylar Kimler?

Salim Manav
24.03.2022 - 10:34 | Son Güncellenme: 24.03.2022 - 10:45

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda başkanlık seçimi 4 aday ile yapılacak. Gazeteci-Yazar Uğur Dündar'ın adaylığını açıklamasından sonra seçim öncesi dengeler tamamen değişti. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Seçimi Ne Zaman, Adaylar Kimler?

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR 

Fenerbahçe'de gerçekleşecek Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde 4 aday yarışacak. Koronavirüs nedeniyle Nisan ayına ertelenen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi şimdiden renkli ve çekişmeli bir yarışa sahne olma sinyalleri veriyor.

4 aday var

Başkanlık yarışı için halen bu görevi yürüten Vefa Küçük ile birlikte Uğur Dündar, Nail Kır ve Sait Yılmaz  adaylıklarını açıkladı.

Dündar çalışmalara hızlı başladı

Uzun süredir Yüksek Divan Kurulu başkanlığını yürüten Vefa Küçük’ün yeniden seçimi kazanması tahmin edilirken Uğur Dündar'ın adaylığı açıklaması sonrası ikili arasında amansız bir yarış geçecek gibi gözüküyor. Dündar'ın adaylığını açıklaması ve seçim çalışmalarına çok hızlı girmesi ile birlikte dengeler tamamen değişti. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Kartal'ın raporu ortaya çıktı: Gustavo ve Sosa...
Habere Git

Seçim 9 Nisan'da 

Sarı-lacivertlilerde seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantısı, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü, 10.00-15.00 saatleri arasında, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak. Tüzüğün 14. maddesinde belirtildiği üzere; toplantıya katılacak ve oy kullanacak üyelerin, 31 Mart 2022 tarihine kadar aidatlarını ödemesi gerekiyor. Ödeme yapmayan üyeler oy kullanamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler