Uğur Dündar’dan Putin Tezahüratı Açıklaması: "Çirkin Ve Kabul Edilemez"

İsa Kethüda
28.07.2022 - 14:06 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 14:14

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli takımın Dinamo Kiev'e 2-1 yenilip elendiği maçta sarı lacivertli taraftarların 'Putin' tezahüratları ile ilgili konuştu.

Uğur Dündar’dan Putin Tezahüratı Açıklaması: "Çirkin Ve Kabul Edilemez"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli takımın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e sahasında 2-1 yenilip elendiği maçta sarı lacivertli taraftarların 'Vladimir Putin' tezahüratları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Çirkin ve kabul edilemez"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Dündar, "Viladimir Putin” tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya maletme çabası da o tezahürat kadar çirkin!.." dedi.

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere, Dinamo Kiev'in Ukraynalı futbolcusu Buyalsky, attığı golden sonra kale arkasındaki tribünler önünde sevinmeye başlayınca Fenerbahçe taraftarları tepki göstermiş ve sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in adıyla tezahürat yapmıştı. Sarı-lacivertli taraftarların bu tezahüratı da sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler