Uğur Meleke: Beşiktaş, rehabilitasyon ve tedavi merkezi olmamalı!

13.03.2018 - 12:15 | Son Güncellenme: 13.03.2018 - 12:15

Uğur Meleke: Beşiktaş, rehabilitasyon ve tedavi merkezi olmamalı!

Radyospor yorumcusu Uğur Meleke, Trabzonspor - Akhisarspor ve Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını yorumladı. Talisca'nın Brezilya Milli Takımı'na seçilmesiyle ilgili de konuşan Meleke, Okan Buruk ve Burak Yılmaz'la ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Radyospor yorumcusu Uğur Meleke, Radyospor'da yayınlanan Taktik programında Mert Elam'ın sorularını yanıtladı.

İşte detaylar...

Sosa ve Yusuf Yazıcı sözleri

Trabzonspor'un fiziksel açıdan Akhisarspor'dan geri kalır yanı yoktu. Zevksiz ve keyifsiz bir maç oldu. Sosa, uzun süre yedek kaldı, dün istekli ve arzuluydu. Abdülkadir Ömür'ün yokluğunda Yusuf Yazıcı çizgide oynadı fakat Yusuf'un Sosa gibi bir çoşkusu yoktu. Dünkü maçta adeta bir kavga oldu, o kavgadan da galip ayrılan Trabzonspor'du. Ümit Öztürk'ü çok beğeniyorum. Umut veren bir hakem nesli geliyor. Halil Umut Meler, Ümit Öztürk, Mete Kalkavan gibi... Yeni nesilden iyi hakemler çıkacaktır.

Flaş Burak Yılmaz yorumu!

Türkiye'de bazı maçları oyuncular yönetiyor. Ümit Öztürk dün buna izin vermedi.  Ümit Öztürk'ün boyu uzun olduğu için avantajlı bir pozisyonda, tırnak içerisinde deyim anlamında söylüyorum Burak Yılmaz birkaç pozisyonda 'Horuzlandı' Ümit Öztürk kendisini geri çekmedi. Oyuncunun tepkisine izin vermedi! Hakemin yüzüne küfür edemiyorlar ve yanından ayrıldıktan sonra küfür ve hakaret ediyorlar. Hakemin yanında, 'İki gözüm önümü aksın, akşam pozisyonu izleyeceksin?' diyorlar...Bunlar sosyal medyada adam gibi adam. Burak Yılmaz sedece bunlardan birisi...

Okan Buruk'a sert eleştiri!

Ümit Öztürk'ü çok beğeniyorum. Okan Buruk'u çok beğeniyordum. Fakat beni çok yanılttı! Elazığspor'da 1. Lig oyuncularını Süper Lig seviyesine çıkarmıştı. Maçlardan sonra komplo teorilerini bırakmalı. Hocaları gibi olmamalı. Hocaları zaten bunu yıllarca yaptı. İlk 45 dakikada Akhisarspor çok disiplinli oynadı. Serginho'dan sonra dağıldılar. Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa ve Uğur Demirok bir pozisyonun içerisinde olunca hakemin işi çok zor. Kendisi tekme atıyor ve yere yatan da kendisi.  Bu pozisyonu yarın televizyonda izlemiyecek misiniz?

Pogba, stoperde çok ağır kaldı!

Tolgay Arslan, Şenol Güneş'in ilk döneminde fazla forma şansı bulamadı. Bir dönem 6 numara pozisyonunda da oynadı. Aslında Tolgay defansif orta saha değil. Ümit Özat bütün takıma defans yaptırmayı başarıyor. F. Pogba'nın jest ve mimikleri kardeşine çok benziyor fakat stoperde çok ağır kaldı. Beşiktaş bu kadar kapanan takıma karşı bence iyiydi. Düşün bir Anadolu takımı İstanbul'a geliyor. İlk yarıda 2 pozisyon buluyor.  

Beşiktaş, rehabilitasyon ve tedavi merkezi olmamalı!

Talisca'nın Brezilya Milli Takımı'na çağrılması Türk futbolu için, Şenol Güneş için ve Beşiktaş için gurur kaynağı. 5 büyük lig dışında, Brezilya Milli Takımı'na oyuncu göndermek çok büyük bir iş. Tite, Giuliano ve Talisca için neler düşünüyor? Bunu bilmiyorum. Talisca çok farklı bir oyuncu. Günlük performansı değişkenlik gösteren bir futbolcu. Talisca, bir hazırlık maçında 2 gol atar ve kadroda kendisine yer bulur. Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini alamayabilir. Sen kontratı yaparken 25 milyon Euro maddesini yazarsan işin zor. Beşiktaş,rehabilitasyon ve tedavi merkezi olmamalı. Beşiktaş oyuncu kiralamalı fakat sözleşmeye makul rakamlar yazılmalı. Beşiktaş'ın tarihinde bir oyuncuya 25 milyon Euro bonservis ücreti ödendiği yoktur. 

Şenol Güneş'le birlikte Milli takıma seçilen oyuncular: 

Haberi okumak için tıklayınız.

Atilla Türker, emekçi bir insandır

Atilla Türker, hep çalışmıştır, çabalamıştır, bakılmayan yere bakmıştır. Emekçi bir insandır. Haberlerini takip ediyorum.  Lens, kendisine yapılan yatırımı karşılamadı. Geçen sezon çok iyiydi. Özellikle ofansif açıdan fark yaratıyordu, bu sezon o ritmi göremedik.

Taç yorumu: kötü niyetli olmak lazım bu yorumu yapmak için!

Taç pozisyonunda; Ahmet Oğuz oraya doğru geliyor. Şenol Güneş'in engelleme gibi bir düşüncesi yok. Kötü niyetli olmak lazım bu yorumu yapmak için. Ahmet zaten olayı büyütmedi.

Bursaspor, Sow'dan verim elde edemedi

Bursaspor, Sow'dan verim elde edemedi. Alanyaspor, Mesut Bakkal'la devam ediyor. Orta sahada ve ileri uçta değişiklikler takıma katkı sağladı. 2 maçta; 6 puan elde ettiler. Antalyaspor, sıkıntılı takımlardan birisi.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler