Uğur Meleke, Hatayspor - Bodrum FK maçının ardından Rıza Çalımbay'ı eleştirdi

20.09.2024 - 23:12 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 23:27

Süper Lig'in 6. haftasında Hatayspor sahasında Bodrum FK'ya 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Uğur Meleke, Rıza Çalımbay'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Uğur Meleke, Hatayspor - Bodrum FK maçının ardından Rıza Çalımbay'ı eleştirdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 6. haftasında Hatayspor evinde, Bodrum FK'yı ağırladı. Rıza Çalımbay ile ilk iç saha maçına çıkan ev sahibi ekip mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından yorumcu Uğur Meleke, beIN Sports 1 ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

"Hatay'ın gol pozisyonu yok"

Yorumlarda bulunan Uğur Meleke: "Rıza Çalımbay gol pozisyonlarımız var dedi ama bence çok net pozisyonları yok. Zaten gol beklentileri 0.77.

Oyuncularla nasıl bağ geliştirebilir?

Oyuncularla nasıl bağ geliştirebilir? Nasıl güven artar bilmiyorum. "Bu kadro iyi bir kadro daha iyisini yapabilir" dese daha iyi bağ kurabilir. Açıklamaları da vücut dili de inanılmaz mağlup. İlk söylediği şey transfer lazım. Transfere daha 3 ay var" ifadelerini kullandı.

İşte Rıza Çalımbay'ın açıklamaları

İkinci yarı bütün riskleri aldık ama son pasları bir türlü istediğimiz şekilde yapamadık. İkinci yarıya baktığınız zaman Bodrumspor'u sahasından çıkartmadık ama gol de bulamadık. Yapacak bir şey yok çünkü biz daha yeni geldik.

Önümüzde büyük bir ara var. Hem milli maç arası hem bay haftası. Bunu iyi değerlendireceğiz. İyi şekilde çalışıp, çok daha iyi bir duruma kesinlikle geleceğiz. Buraya onun için geldik zaten. 'Transfer' desek yapma şansımız da zaten yok. Onun için elimizdeki kadroyla en iyisini yapacağız.

Senin için hazırladığımız haberler