Uğur Meleke: Şenol Güneş bu sıkıcı görüntüyü izlemez

25.11.2017 - 17:30 | Son Güncellenme: 25.11.2017 - 17:30

Uğur Meleke: Şenol Güneş bu sıkıcı görüntüyü izlemez

Hürriyet Gazetesi yazarı ve Spor Arena yorumcusu Uğur Meleke, Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında yapılan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadeleyi değerlendirdi. Meleke, teknik direktör Şenol Güneş'in gidişatı daha fazla izlemeyeceğini ve mutlaka hamle yapacağını dile getirdi.

'İlk yarıda neden kötü bir futbol izledik?'

- Malatya sezona hücumda renkli, savunmada savruk bir görüntüyle girmişti; Erol Bulut'la defansta tutarlılar ama ofansta da renksizler artık. Özellikle orta üçlü Murat-Azubuike-Aytaç rakiplere öyle iyi yapışıyorlar, ayaklarını her yere öyle iyi sokuyorlar ki, çok rahatsız edici bir stilleri var yetenekli futbolcular için.

'Beşiktaş da şut atamadan bitirdi ilk yarıyı...'

- Bence çok doğal. Quaresma her topa ayağının ucunu sokup, kaybedip, sürekli faul bekleyerek başladı. Babel neredeyse hiç gözükmedi. Talisca'nın üstünde korkunç bir Murat baskısı var. Beşiktaş'ın gol atma ihtimali yoktu, yemeden bitirmeleri şans.

'İkinci devrede Beşiktaş oyunu değiştirebilir mi?'

Güneş daha fazla bu sıkıcı görüntüyü izlemez, oyuncu değiştirirse şansı olabilir. Böyle maçlarda isteyen-tırnaklarıyla kazıyan oyuncuyu bulmalısınız. Negredo oyuna muhakkak girer, Lens de girebilir, bir sürpriz yapıp Orkan'ı da sokarsa şaşırmam.

Senin için hazırladığımız haberler